Monique Hoffman

Casa Caminita on tour - muzikale reis naar Italië

Giovanni Caminita (24Kitchen) en familie
wo 25 jan ’23 20:15
  • 25 jan ’23
    20:15
    Rabozaal
    Geweest

Italiaanse muziek, lekker eten, chaos en goede verhalen. Welkom in Casa Caminita

Hij is chef bij 24Kitchen en zij is zangeres bij Mrs. Einstein. En dan zijn er nog twee prachtige dochters. Eén is zangeres en gooide hoge ogen bij Holland’s got talent en de ander kijkt liever de kat uit de boom.

Gevieren nodigen ze je uit in Casa Caminita, een vrolijke, muzikale show waarin wordt gekookt, verhalen van vroeger worden verteld en de mooiste Italiaanse liedjes voorbijkomen, gespeeld door een liveband. De familie neemt je mee naar het prachtige Sicilië, het eiland van de maffia, cannoli, pasta en de liefde.

Het publiek wordt verwend deze avond; er wordt gestreden om leuke goodiebags, een paar bezoekers mogen proeven van de heerlijke gerechten die gekookt worden en iedereen krijgt een boekje mee met de favoriete Italiaanse recepten van de familie. Een zonovergoten voorstelling, chaotisch en hartverwarmend.

inclusief (pauze)drankje

Win Casa Caminita bij je thuis

Koop je of heb je al kaartjes voor deze voorstelling dan maak je ook kans op een heerlijk drie-gangen diner gewoon bij je thuis. Giovanni komt naar jouw eigen keuken en kookt aan jouw fornuis een romantisch diner voor twee. Inclusief lekker glaasje wijn en mooie verhalen. Het enige dat je hoeft te doen is kaartjes kopen voor deze voorstelling en je dingt al mee naar deze geweldige prijs.