Familiespel

Jacqueline Blom, Mark Rietman, Bas Hoeflaak en Annick Boer
vr 24 feb ’23 20:15

Heerlijke, gelaagde tragikomedie over het samengestelde gezin 

Elisabeth en Nicolaas delen na de scheiding eigenlijk alleen nog de zorg voor hun twee kinderen, en hun vakantiehuis. Met goede voornemens en met trots op hun moderne familie besluiten zij daar met nieuwe partners en stiefkinderen samen de kerstdagen door te brengen. Met het verdriet van verbroken relatie nog aan de oppervlakte luiden de stellen vol goede moed samen het nieuwe jaar in. Een weekend met oude liefde, didactische dilemma’s, ergernis en verdriet in een vreemde cocktail met familiespellen en feest; laten we het gezellig houden!  
 
Familiespel is een heerlijke, gelaagde komedie over het samengestelde gezin. De rollen worden gespeeld door vier topacteurs (Jacqueline Blom, Mark Rietman, Annick Boer en Bas Hoeflaak)  met bijzondere dubbelrollen; ze spelen naast volwassen personages ook de kinderen, die in het kielzog van de keuzes van hun ouders, hier met elkaar opgezadeld zitten.  

Familiespel is een gloednieuw toneelstuk geschreven door Marijke Schermer bekend van o.a. Liefde, als dat het is

www.moretheater.nl

inclusief (pauze)drankje | geen korting

Deze voorstelling is verplaatst. Hoofdrolspeler Mark Rietman is ongelukkig ten val gekomen en heeft twee breuken bij zijn ruggenwervel opgelopen. Kaartkopers zijn per mail geïnformeerd.

Credits

cast: Jacqueline Blom, Mark Rietman, Annick Boer, Bas Hoeflaak | eindregie : Corien van der Zwaag i.s.m. Marijke Schermer | script: Marijke Schermer | licht: Yuri Schreuders | kostuums: Daphne de Winkel | soundscape: Janne Piksen