Nick van Ormondt

Titus & Fien

Winterrevue (try-out | 4+)
za 17 dec ’22 13:30 en 16:00

Winterse familieshow vol oliebollen, livemuziek, hilarische sketches en grappen

Hé oliebol! Trek je feestelijkste, gekste en natuurlijk groenste kleding uit de kast, want het van RTL4 bekende groene duo Titus & Fien komt naar het theater. De ‘Titus & Fien Winterrevue’ is een gloednieuwe winterse familieshow vol oliebollen, kerstversiering en natuurlijk gezelligheid. In een prachtig decor en met een spetterend liveorkest zorgt het komische duo er met hilarische sketches en grappen en grollen voor dat de zaal om de haverklap dubbel ligt van het lachen.

Titus en Fien bereiden zich voor op de feestdagen, maar natuurlijk gaat dat niet vanzelf. Waar Fien voornamelijk bezig is met lekker eten, kan Titus het niet laten om de leukste grappen uit te halen. Dat wordt dus gegarandeerd lachen, gieren en brúllen bij het leukste familie-uitje van deze winter.

Kom verkleed
Titus en Fien roepen alle bezoekers op om Groen & Gek verkleed naar de voorstelling te komen. Uiteraard komen Titus en Fien na afloop van de voorstelling naar de foyer om met jou op de foto te gaan.

www.vanhoorne.com

geen korting

Uitverkocht:

TheaterAtelier - Beeldende workshop

Onderdeel van:
TheaterAtelier

TheaterAtelier: Beeldende workshop | 14.30 - 15.30 uur | vanaf 4 jaar
Alleen te boeken in combinatie met de voorstelling van 16.00 uur - Uitverkocht

Lekker GEKKER DAN GROEN, verkleden en schminken moet je doen!
Maak een gek en natuurlijk groen “feestbeestpak” voor een gezellig feestje! Maak een gekke beestenhoed, beestenpruik, of iets anders wat je meteen kunt aantrekken met allerlei materialen en schmink je gezicht feestelijk gek en groen!
workshop € 4,- p.p.

Credits

regie: Bas Groenenberg