Daniel Cohen

Daniël Arends

God is mijn rechter
wo 23 nov ’22 21:15 - 22:15

“Lieve mensen, ik treed twee keer per avond op. Ik speel twee verschillende stand-up comedy-shows van een uur. De eerste show is getiteld: “Thuis praat ik bijna nooit ” en de 2e show is getiteld: “God is mijn rechter”. Je kan kiezen naar welke je gaat, maar je kan ook naar allebei. Veel plezier. Daniël” 

Twee stand-up comedyshows van elk een uur

Lovende recensies, laaiend enthousiast publiek; in een tijd dat iedereen nogal snel op z’n pik getrapt is, zijn de snoeiharde grappen van Daniël Arends een verademing. Is er dan niemand veilig voor deze kleine, dikke, cynische treiterkop? Nee, en hij speelt vanavond ook nog eens twee stand-up comedyshows van elk een uur. Geen rode draad, geen gedoe. Alleen grappen, twee uur knallen. Ik zou dus maar naar ‘Thuis praat ik bijna nooit’ gaan. Of naar ‘God is mijn rechter’. Of naar allebei. “Zijn grofheid is achteloos en argeloos - zijn observaties heerlijk herkenbaar”, aldus AD (★★★★★) over zijn vorige voorstelling ‘Meer van hetzelfde (deel 1)’.

www.danielarends.nl

inclusief (pauze)drankje | geen korting

Via deze pagina kun je kaarten bestellen voor de 2e show van de avond: 'God is mijn rechter'. Klik hier om kaarten te kopen voor de eerste show: 'Thuis praat ik bijna nooit'.