Bob Karman

Isabelle Beernaert

OXYTOCIN
do 17 nov ’22 20:15

Isabelle Beernaert laat de geluksstofjes door je lichaam gieren

In een periode waarin we opeens afstand moesten houden, ontstond het fenomeen huidhonger. Een verlangen om elkaar vast te pakken of te knuffelen, wat zorgt voor het vrijkomen van oxytocine. Het tekort aan dit ‘knuffelhormoon’ had bij veel mensen een fysieke weerslag. Isabelle Beernaert laat zien hoe wij hiermee zijn omgegaan door in te zoomen op oude angsten en nieuwe gevoelens. ‘OXYTOCIN’ is een lichte voorstelling die toont dat de wereld niet zo donker is als we vaak denken. In een lege, witte ruimte vieren zes dansers het leven op muziek die je vanaf de eerste noten bij de keel grijpt.

Isabelle Beernaert (bekend van ‘So You Think You Can Dance’ en ‘The Ultimate Dance Battle’) weet het alledaagse leven te vertalen naar wonderschone choreografieën, die de harten van het publiek raken. Ze laat zien wat veel mensen doormaken in hun leven. Zo ontvouwt zich op het podium een voor iedereen herkenbaar verhaal en gieren de geluksstofjes door je lichaam.

www.isabellebeernaert.com

inclusief (pauze)drankje | geen korting

Wilt u meer weten over deze voorstelling? Bezoek dan de inleiding.

Toegang: € 1,50 p.p. (voor Vrienden gratis) | Aanvang: 1 uur voor aanvang van de voorstelling. Reserveren is verplicht.

Credits

script, choreografie, scenografie en regie: Isabelle Beernaert | dans: zes dansers van IB The Company | lichtontwerp: Mike Den Ottolander en Isabelle Beernaert