Mart Hoogkamer

Met een lach en een traan…
do 2 feb ’23 20:15 - 22:35
  • 2 feb ’23
    20:15 - 22:35
    Pauze 21:15
    Rabozaal

Mart is de sensatie van nu en zijn show is een feest der herkenning!

Zijn naam is Mart Hoogkamer, 24 jaar oud. Mart domineert momenteel alle media, hitlijsten en radio- en TV-stations en hij verbreekt werkelijk ieder record met de nummer 1 gimmickplaat getiteld ‘Ik ga zwemmen’. Hij is een Nederlandse volkszanger en ras-entertainer in hart en nieren en liefhebber van zowel Nederlandstalige muziek als Engelstalige evergreens.

Vorig jaar zomer ging hij viral op social media en kreeg hij wereldwijd aandacht door tientallen miljoenen streams met zijn vertolking van ‘Unchained Melody’.

Met zijn sympathieke uitstraling verovert hij in rap tempo ieders hart. In seizoen 22/23 is hij van september tot en met december met een 7-koppige live-band te zien in de Nederlandse theaters met zijn show ‘Met een lach en een traan…`. Een feelgood show bestaande uit de grootste Engelstalige evergreens zoals ‘She Believes In Me’, ‘Hurt’, ‘All By Myself’ en ‘Unchained Melody’ maar daarnaast natuurlijk ook zijn Nederlandstalige muzikale herinneringen die hij van huis uit heeft meegekregen.

www.marthoogkamer.nl 

inclusief (pauze)drankje | geen korting

Het concert van Mart Hoogkamer op 25 oktober in De Leest kan helaas niet doorgaan. Mart is ziek. De nieuwe datum van 'Met een lach en een traan...' wordt donderdag 2 februari 2023. Kaartkopers zijn per mail geïnformeerd.