Voorverkoop seizoen 2019-2020

De voorverkoop start op dinsdag 7 mei om 10.00 uur voor Vrienden van Theater De Leest en op vrijdag 10 mei voor niet vrienden. Iedereen kan nog steeds Vriend worden en profiteren van de Vriendenvoorrang (voor volgend seizoen), Vriendenkorting en andere Vriendenvoordelen. Klik hier voor meer informatie over Vrienden van Theater De Leest. De voorverkoop voor het theaterseizoen 2019-2020 loopt tot maandag 2 september 11.00 uur.

VOORVERKOOPVOORWAARDEN
Tijdens de voorverkoop gelden speciale verkoopvoorwaarden. Zo kunt u uitsluitend via deze website of via het speciale bestelformulier uit het seizoenprogramma kaarten bestellen. Reserveren via de website is sneller, goedkoper en u kunt u zelf uw plaatsen uitkiezen.

VROEGBOEKKORTING

5% Vroegboekkorting

Bestelt u kaarten voor vier of meer voorstellingen tijdens de voorverkoop dan krijgt u maar liefst 5% vroegboekkorting op de normale entreeprijs. Wij geven geen korting op korting, maar berekenen voor u altijd de hoogst mogelijke korting. Bij voorstellingen waarbij vermeld staat ‘geen kortingen’ geldt de vroegboekkorting niet.

Voorrang en vroegboekkorting (10%) voor Vrienden Theater De Leest
Vrienden van Theater De Leest krijgen een korting in de voorverkoop van 10%! Ze ontvangen eerder dan de overige gasten de theaterbrochure en kunnen ook eerder kaarten bestellen. Klik hier voor meer informatie over Vrienden van Theater De Leest.

UW VOORDELEN IN DE VOORVERKOOP
- Ruime keus uit beschikbare voorstellingen en plaatsen
- 5% Vroegboekkorting (10% voor Vrienden)
- Geen ticketkosten vanaf de 6e kaart
- Voordelig series bestellen
- U hebt meer kans op goede plaatsen
- Uw theateruitjes schieten er niet bij in!

LET OP! Kiezen voor de optie 'betalen in 2 termijnen' (vanaf € 200,-) is niet mogelijk via de website. Wilt u online reserveren en gebruik maken van de mogelijkheid in twee termijnen te betalen, neem dan tijdens kantooruren contact op met een van onze medewerkers, telefoonnummer 0416-334746.  

NABESTELLEN EN ANNULEREN
Tijdens de voorverkoopperiode geldt een na- of een bijbestelling als een nieuwe bestelling. Annuleren en/of wijzigen van uw bestelling kan aan de balie van de theaterkassa van Theater De Leest.