Voorstelling Martijn Koning geannuleerd

De voorstelling ‘Koning van de toekomst’ van Martijn Koning, die op dinsdag 11 februari en vrijdag 20 maart 2020 zouden plaatsvinden in De Leest, zijn helaas geannuleerd. Kaartkopers zijn per mail geïnformeerd. Controleer uw ongewenste mail.

Bericht van Martijn:

Lieve mensen,

Ik ben mezelf een klein beetje voorbij gehold. Ik maak elk jaar een nieuwe theatershow. En soms maak ik er zelfs twee. Maar het plan om in een jaar drie shows te maken is te veel gebleken. Koning van de Dieren, en de oudejaarsshow, en ook nog Koning van de Toekomst kan dus niet. Voor Koning van de Toekomst heb ik meer tijd nodig. Anders heet mijn volgende show Koning van de Burnout. Daarom heb ik met pijn in het hart, maar met blijdschap in het verstand, besloten om de optredens van de komende vier maanden te verplaatsen om meer tijd te hebben voor het schrijven en het ontwikkelen van de show. Hoe toepasselijk: Koning van de Toekomst verplaats ik een stukje naar de toekomst.

Nieuwe data
Momenteel is er nog geen zicht op nieuwe data voor de voorstelling van Martijn Koning in Theater De Leest. De nieuwe data zal waarschijnlijk in het najaar van 2021 worden gepland.