Vacature: Assistent Horecamanager (m/v) voor 24 - 32 uur

Theater De Leest is per december op zoek naar een:


assistent horecamanager (M/V) VOOR 24 - 32 UUR
 

De werktijden zijn volgens rooster en bestaan uit een gevarieerd aantal diensten per week, voornamelijk in de avonden en ook in het weekend.

Als assistent van de horecamanager zorg jij samen met het team voor de ultieme gastvrijheidsbeleving. Jij bent het operationele aanspreekpunt, stuurt het team aan en zorgt ervoor dat de hoge eisen van gastvrijheid worden vertaald door de medewerkers. Jij weet ook in drukte je hoofd koel te houden en het overzicht te bewaren.

Wat verwachten wij?
Je bent een meewerkend leidinggevende. Je ondersteunt de horecamanager bij zijn taken en neemt bij afwezigheid van de horecamanager zijn taken over. Het betreft dan de verantwoording over de rooster- en dagplanning, informeren van directe medewerkers over het verloop van de avond, financiële dagafsluiting en alle voorkomende service & theaterwerkzaamheden. Je bent in bezit of bent bereid om je Sociale Hygiëne en bedrijfshulpverlening te behalen.

Kennis en ervaring
Horeca-ervaring is vereist, bij voorkeur minimaal 1 jaar werkervaring in een meewerkende / leidinggevende functie.  Affiniteit met theater is een pré.

Vereiste persoonlijke eigenschappen
Verantwoordelijkheidsgevoel, gastvrije instelling, inlevingsvermogen, samenwerken, betrouwbaar, enthousiast en optimistisch.

Functie-eisen

  • Leidinggevende capaciteiten;
  • Klantgericht;
  • Goede communicatieve vaardigheden;
  • Representatief;
  • Flexibel;
  • Woonachtig in Waalwijk of directe omgeving.

Aanbod
Wij bieden je een leuke functie binnen een dynamisch bedrijf in een gezellig team, waar je natuurlijk ook de mooiste voorstellingen van dichtbij kunt bekijken. Salarisschaal 3, conform CAO Nederlandse Podia.

Interesse?
Stuur voor woensdag 14 november a.s. een e-mail met je motivatie met foto en CV t.a.v. de heer K. Verhoeven; kverhoeven@deleest.nl. De eerste brievenselectie vindt plaats in week 46.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.