Theater De Leest meest gastvrije theater van Brabant

Theater De Leest heeft op woensdag 4 oktober j.l. de zilveren award gewonnen bij de ANWB-verkiezing van ‘Meest gastvrije theater van Nederland’, in de categorie ‘kleine gemeenten’. De Leest won als enige Brabantse theater een prijs bij deze verkiezing.

Frits van Bruggen, hoofddirecteur van de ANWB, maakte in het Fox/ANWB Theater het prachtige nieuws bekend. Theater De Leest mag zich één van de winnaars van de 40 genomineerde theaters noemen. Er waren in totaal vier categorieën: grote steden, grote gemeenten, middelgrote gemeenten en kleine gemeenten. In iedere categorie werd een gouden, zilveren en bronzen prijs uitgereikt.

De theaters werden beoordeeld op sfeer, programmering, zitcomfort, bereikbaarheid en horeca. ANWB-leden werden, via onder meer de Kampioen, afgelopen mei opgeroepen om te stemmen op het theater dat zij op het gebied van gastvrijheid het meest waarderen. Ook niet ANWB-leden konden hun stem uitbrengen en zo mede bepalen of Theater De Leest de felbegeerde prijs van ‘Meest gastvrije theater van Nederland’ zou winnen. In totaal werden meer dan 25.000 stemmen uitgebracht.