Speel mee in de Efteling sprookjesmusical De Gelaarsde Kat

Wil je ook een keer meespelen in een echte musical en ben je tussen de 6 en 12 jaar oud? Geef je dan nu op voor een rol in de Efteling sprookjesmusical De gelaarsde kat, op zaterdag 7 april om 13.30 en 16.00 uur in Theater De Leest!

Waar is de Efteling naar op zoek?
Enthousiaste jongens en meisjes die het leuk vinden om te acteren, dansen en zingen en die graag een keer willen optreden in een echte musical. De Efteling zoekt kinderen in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar met een minimale kledingmaat 122 en een maximale kledingmaat 152. Per voorstelling spelen straks 20 kinderen mee.

Voorstellingsdag
Per voorstelling selecteert De Efteling 20 kinderen. Iedereen die geselecteerd wordt mag één voorstelling meespelen. In de ochtend krijg je nog een theaterworkshop waar alle scènes van de voorstelling worden aangeleerd. In totaal zoekt De Efteling 40 kinderen (20 kinderen voor de voorstelling van 13.30 uur en 20 kinderen voor de voorstelling van 16.00 uur). Ieder kind dat meespeelt krijgt één ticket voor één van de voorstellingen voor één begeleider om naar de voorstelling te kijken.

Aanmelden
Enthousiast geworden? Meld je dan nu aan door het volledige inschrijfformulier in te vullen en dit op te sturen naar De Efteling via kinderengelaarsdekat@efteling.com. Je inschrijfformulier moet uiterlijk 1 oktober 2017 binnen zijn. Je krijgt uiterlijk 31 oktober 2017 bericht van De Efteling of je mag meespelen in De gelaarsde kat. Ook als je niet wordt geselecteerd, krijg je hiervan bericht.

Actievoorwaarden
Kijk hier voor alle actievoorwaarden.

Meer info over de voorstelling & kaarten >>