Showbizz Summer Week voor kids in de laatste week van de zomervakantie

Beroemd worden, de droom van menig kind. Schitteren op het witte doek, poseren voor tientallen camera’s, de sterren van de hemel zingen, catwalk lopen en geïnterviewd worden. Je een ster voelen, daar draait The Showbizz Summer Week om. Deze unieke week kan je meebeleven in De Leest van 13 t/m 17 augustus, de laatste week van de schoolvakantie. Het programma begint dagelijks om 09.00 uur en duurt tot 17.00 uur. Vanaf 08.00 uur kunnen de deelnemers al naar binnen en tot 18.30 uur kunnen zij opgehaald worden.

Een week lang showbizz
Heb jij altijd al een echte ster willen zijn en ben jij tussen de 5 en 12 jaar? Doe dan een hele week mee! Je wordt meegenomen in de wereld van een popster. Je krijgt lessen op het gebied van dans, zang en spel. Hoe voelt het om met galakleding in een limousine te zitten? Hoe loop je als een echte ster over de catwalk? Hoe wordt het perfecte interview afgenomen? Je leert het allemaal deze week. Als klap op de vuurpijl komt er die week ook nog een échte BN'er naar De Leest!

The Showbizz Summer Week is een concept dat inspeelt op de maatschappelijke ontwikkeling waarbij jeugd graag kijkt en participeert op het gebied van showbusiness en social media. Vloggers zijn de nieuwe celebrities en YouTube, Instagram en Facebook zijn hip. En bovendien worden ouders een weekje 'ontzorgt' in de laatste week van de zomervakantie :-)

Schrijf je nu in en shine een week lang als een echte ster!

Meer info & inschrijven >>