Nieuw: De Leest Filmclub

Theater De Leest is in oktober 2017 gestart met een nieuw initiatief voor filmliefhebbers: Filmclub De Leest. Iedere derde dinsdag van de maand is er exclusief voor Filmclubleden een speciaal geselecteerde documentaire of speelfilm te zien die nog niet in première is gegaan. Leden van de filmclub zijn er dus als allereerste bij. 

“In filmhuizen en theaters in de omgeving van Waalwijk lopen filmclubs in de ochtend erg goed”, vertelt directeur Sander Knopper. “Wij hopen dat het hier in Waalwijk ook een succes gaat worden.”

De films worden geselecteerd door Ilona van Heeckeren, die ook werkt voor diverse andere theaters en filmhuizen in het land waaronder De Verkadefabriek in ’s-Hertogenbosch. De titels van de films worden pas een week voor ze draaien bekend gemaakt bij de leden van de filmclub via e-mail.

De prijs voor een lidmaatschap voor dit seizoen (totaal 7 films) is slechts €52,50 euro. De films worden exclusief vertoond voor leden van de Filmclub. Wel kunt u ten allen tijde instappen tegen de resterende prijs (prijs per film is dan €7,50). Om 10.00 uur gaat het theater open, zodat u desgewenst nog een kopje koffie of thee kunt drinken. Vanaf 10.30 uur start het programma in de Thermaflex zaal op de eerste verdieping met een (korte) inleiding en aansluitend wordt de film vertoond. 
Niet Filmclubleden betalen € 9,- voor de filmclubfilms. 

Data van Filmclub De Leest op een rijtje: 24/10 (geweest), 21/11 (geweest), 12/2 (geweest), 16/1, 20/2, 20/3 en 17/4.
Kijk hier voor meer informatie over Filmclub De Leest