Word lid van De Leest Filmclub!

Houdt u van film en laat u zich graag verrassen door de filmkeuze van onze filmprogrammeur? Sluit u dan aan bij Filmclub De Leest. Iedere 2e dinsdag van de maand worden er uitsluitend voorpremières getoond. Leden van de filmclub zijn er dus als allereerste bij!

De films worden geselecteerd in samenwerking met de Verkadefabriek in ‘s-Hertogenbosch. Een week voorafgaand aan de maandelijkse film ontvangen leden een speciale nieuwsbrief met meer informatie over de film die vertoond gaat worden.

De prijs voor een lidmaatschap voor dit seizoen (7 films) is slechts € 53,90. (€ 50,40 voor Vrienden. Vriend worden? Klik hier>>) Is het seizoen al begonnen, maar u wilt toch nog lid worden? Geen probleem, u kunt te allen tijde instappen tegen de resterende prijs (prijs per film is dan € 7,70). Om 10.00 uur gaat het theater open, zodat u desgewenst nog een kopje koffie of thee kunt drinken. Om 10.30 uur start het programma in de Thermaflexzaal op de eerste verdieping met een (korte) inleiding. Aansluitend wordt de film vertoond. Kijk hier voor meer informatie over Filmclub De Leest