Word lid van De Leest Filmclub!

Hou je van film en wil je graag verrast worden? Sluit je dan aan bij Filmclub De Leest. Iedere derde dinsdag van de maand is er exclusief voor Filmclubleden een speciaal geselecteerde documentaire of speelfilm te zien die nog niet in première is gegaan. Leden van de filmclub zijn er dus als allereerste bij. 

De films worden geselecteerd door Ilona van Heeckeren, die ook werkt voor diverse andere theaters en filmhuizen in het land waaronder De Verkadefabriek in ’s-Hertogenbosch. De titels van de films worden pas een week voor ze draaien bekend gemaakt bij de leden van de filmclub via e-mail.

De prijs voor een lidmaatschap voor dit seizoen (totaal 7 films) is € 52,50 euro (€ 7,50 per film, i.p.v. reguliere prijs € 9,-). De films worden exclusief vertoond voor leden van de Filmclub. Wel kunt u te allen tijde instappen tegen de resterende prijs. Om 10.00 uur gaat het theater open, zodat u desgewenst nog een kopje koffie of thee kunt drinken. Om 10.30 uur start het programma in de Thermaflexzaal op de eerste verdieping met een (korte) inleiding. Aansluitend wordt de film vertoond. 
Kijk hier voor meer informatie over Filmclub De Leest