Kleurplatenwedstrijd 'De Gelaarsde Kat'

KLEUR MEE EN MAAK KANS OP VRIJKAARTEN VOOR DE GELAARSDE KAT + DE DVD VAN DE VOORSTELLING!

Op zaterdag 7 april staat De Gelaarsde Kat (5+) in De Leest. Een leuke gelegenheid om weer eens een kleurplatenwedstrijd te houden! Vind jij het ook zo leuk om te kleuren? Download hieronder dan de kleurplaat en maak kans op twee vrijkaarten voor de voorstelling op zaterdag 7 april én de dvd van de voorstelling.

DOWNLOAD HIER DE KLEURPLAAT >>

Over de voorstelling De Gelaarsde Kat
De Efteling zet een swingende sprookjesmusical vol kattenkwaad voor de hele familie op de planken. Het verhaal gaat over ‘De gelaarsde Kat’, die een arme molenaarszoon alles belooft wat hij zich maar kan wensen. In ruil daarvoor wil de kat diens mooie kleren en leren laarzen hebben. Komt hij zijn belofte na? Of krijgt dit verhaal een ander staartje?
De voorstelling is te zien op zaterdag 7 april om 13.30 en 16.00 uur. Lees meer >>

Wat moet je doen om kaarten te winnen?
- Download en print de kleurplaat of haal hem op in het theater (openingstijden);
- Kleur de kleurplaat zo mooi en origineel mogelijk in;
- Zet je gegevens op de kleurplaat;
- De kleurplaat kan ingeleverd worden t/m woensdag 4 april bij Theater De Leest (bij de Theaterkassa of in de brievenbus).

Actievoorwaarden: Er worden 2 vrijkaarten + een dvd van de voorstelling verloot / De winnaar wordt op donderdag 5 april tussen 13.30 en 16.00 uur telefonisch op de hoogte gebracht / Over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden.