Coronavirus: alle voorstellingen en films tot 1 juni afgelast

Alle publieke evenementen in Theater De Leest worden tot 1 juni 2020 geannuleerd of uitgesteld.
Op 23 maart is duidelijk geworden dat onze voorstellingen tot en met 1 juni geannuleerd moeten worden, i.v.m. de opgelegde maatregelen omtrent het coronavirus. Dit betekent dat we ons momenteel moeten gaan richten op het verplaatsen van zo'n 65 voorstellingen. Alle kaartkopers ontvangen binnenkort een algemene mail met de boodschap dat voorstellingen tot en met 1 juni zijn geannuleerd. Meer kunnen we op dit moment niet communiceren.

Vanwege de omvang van deze maatregelen weten we nog niet wanneer we duidelijkheid zullen hebben over de eventuele verplaatsing van de voorstellingen. We hopen op jullie begrip en geduld. Zodra er duidelijkheid is, zullen we iedereen direct op de hoogte brengen via e-mail. Tot die tijd werken we keihard om alles goed te laten verlopen.

Wat te doen met uw gekochte kaarten?
Gezien de uitzonderlijke situatie kunnen wij kaartkopers en andere bezoekers pas in een later stadium informeren over de afwikkeling. Wij kijken allereerst naar de mogelijkheden om voorstellingen en films naar een latere datum te verplaatsen. Het al gekochte ticket blijft daarvoor dan geldig.

De Algemene Bezoekersvoorwaarden van de VSCD (Vereniging Schouwburg- en Concertgebouwdirecties) zijn van toepassing. Klik hier om de voorwaarden te downloaden.

Medewerkers van De Leest werken vanaf half maart vanuit huis. Vanwege de omvang van de maatregelen, zijn wij per telefoon slechts beperkt bereikbaar. Wij vragen uw begrip voor deze situatie.

Openingstijden tot 1 juni: 

  • Theater De Leest is tot 1 juni gesloten. Kaarten reserveren (voor een beperkt aantal voorstellingen in het nieuwe seizoen) kan 24 uur per dag op deze site.
  • De theaterkassa is gesloten en ook niet telefonisch bereikbaar. Indien u vragen heeft over kaartverkoop kunt u een mail sturen naar theaterkassa@deleest.nl
  • Het kantoor is gesloten. Voor dringende vragen (niet over kaartverkoop) zijn we bereikbaar op dinsdag en donderdag van 11.00 - 12.00 uur


Bestellen van filmkaarten vanaf 1 juni

  • Bestel uw tickets uitsluitend online via www.deleest.nl. Het is niet mogelijk om fysiek langs te komen of voorafgaand aan de film kaarten te kopen. De balie van de Theaterkassa blijft gesloten.
  • Bestel voor maximaal 2 personen of de personen binnen uw huishouden;
  • Wilt u een rolstoelplaats reserveren? Neem dan contact op met de theaterkassa*;
  • De plaatsen worden ongeplaceerd verkocht. U kunt vooraf geen stoel kiezen;
  • Er is in juni een maximum zaalcapaciteit van 30 bezoekers, dus wacht niet te lang met bestellen

*de theaterkassa is uitsluitend telefonisch bereikbaar op werkdagen van 11.00 tot 13.00 uur en per mail: theaterkassa@deleest.nl