Herfstvakantietip voor kids: Kidsdag met o.a. Pipo de Clown, films en gratis workshops (zo 21 okt)

De herfstvakantie is het ideale moment voor een cultureel uitstapje met het hele gezin. Ben je nog op zoek naar een leuke activiteit? Kom op zondag 21 oktober naar de Kidsdag in De Leest! De hele dag is er voor jong en oud van alles te beleven!

Theater
In de grote zaal is de vrolijke familiemusical Pipo en de Piratenprinses (4+) te zien. Een avontuurlijk spektakel met vrolijke liedjes en kleurrijke decors. Na afloop kun je met Pipo de Clown op de foto in de foyer!

Film
In de kleine zaal start de dag met PeuterPret, de ideale kennismaking met film voor kinderen van 2 tot 4 jaar. Oudere kids, vanaf 6 jaar, hebben de keuze uit de familiefilms Hotel Transsylvanië 3 en Janneman Robinson & Poeh.

Gratis workshops en activiteiten
Voorafgaand en na afloop van de theatervoorstelling en films worden er gratis workshops aangeboden (i.s.m. Kunstencentrum Waalwijk). Tevens kun je je laten schminken, spelen met grote bouwblokken en nog veel meer!

Voor de lekkere trek zijn er - tegen betaling - poffertjes, frietjes en snacks verkrijgbaar.

Programma

10.30 - 12.15 uur    
PeuterPret: Rita & Krokodil 2 (2+)
voorlezen + film kijken + knutselen

13.00 - 14.35 uur   
Film: Hotel Transsylvanië 3 (6+/NL)
Na afloop, van 14.45 - 15.45 uur, kun je gratis deelnemen aan de workshop animatie. Maak met behulp van een iPad je eigen animatie!

14.30 - 15.45 uur   
Theater: Pipo en de Piratenprinses (4+)
Voorafgaand, van 13.30 - 14.30 uur, kun je gratis deelnemen aan de workshop theater. In deze workshop ben je zelf de acteur!

15.15 - 17.05 uur   
Film: Janneman Robinson & Poeh (6+/NL)
Voorafgaand, van 14.00 - 15.00 uur, kun je gratis deelnemen aan de workshop 'Knuffels maken van vilt'.

De Kidsdag is georganiseerd in samenwerking met Kunstencentrum Waalwijk en Bibliotheek Midden-Brabant.