Toegangsprijzen voortaan vermeld inclusief alle bijkomende kosten

Theater De Leest vermeldt de toegangsprijzen van theatervoorstellingen en films voortaan inclusief alle bijkomende kosten. Voorheen werden de ticketkosten later in het bestelproces toegevoegd aan de prijs.

Volgens de nieuwe richtlijnen van de Autoriteit Consument en Markt (ACM) dienen consumenten in één oogopslag de totaalprijs van een voorstelling of film duidelijk te kunnen zien. Theater De Leest vermeldt vanaf heden daarom alle toegangsprijzen als 'all-in prijzen'

Let op: u betaalt dus dezelfde prijs als voorheen!


In de theaterbrochure 2017-2018 zijn de prijzen nog vermeld exclusief de ticketkosten. De theaterbrochures waren al gedrukt voordat dit besluit werd genomen.        

Voorbeeld: in de brochure staat bij de voorstelling van Guido Weijers een entreeprijs van € 29,- vermeld. Dit wordt op de website € 29,85. De € 0,85 extra werden voorheen al wel berekend (e-ticketkosten), maar werden niet direct in de totaalprijs vermeld. Vanaf heden zijn deze kosten dus wel direct zichtbaar.

De prijs van theater- of filmtickets is altijd inclusief:
-e-ticket
-bestelkosten
-(on)bewaakte garderobe
-pauzedrankje bij (bijna alle) voorstellingen in de Rabozaal. Bij films zijn er geen pauzedrankjes inbegrepen.

De genoemde prijs is de prijs wanneer men online een kaart koopt.
Als u de toegangskaarten per post wilt ontvangen of ophalen bij de theaterbalie, dan betaalt u € 0,50 extra per ticket, met een maximum van € 2,50 per boeking (geldt niet voor films). Dat was voorheen € 1,50 per ticket.
 
Voor vragen, mail naar theaterkassa@deleest.nl of bel 0416-331751 (ma-vr 11.00-13.30u)