Extra voorstellingen Urbanus, Martijn Koning, The Everly Brothers en Simon & Garfunkel

Martijn Koning | Koning van de toekomst

De voorstelling van Martijn Koning van 20 maart was binnen no-time uitverkocht. Daarom een extra voorstelling op 11 februari!

Een show van Koning komt met de ‘hoogste grapdichtheid-garantie’, tijdens tachtig minuten pure stand-up comedy. “Hij kiest voor pure stand-upcomedy en dat is een slimme keuze. Want binnen dat genre staat Koning aan de top”, schreef NRC Handelsblad ★★★★ over zijn vorige programma ‘Koning van de dieren’.

Kaarten zijn te koop via deze link >>


Urbanus | LIJ KNER GE SOP

De voorstelling van Urbanus op zaterdag 16 mei 2020 is al bijna uitverkocht, daarom is er een extra voorstelling bijgeboekt op donderdag 14 mei 2020. Na drie jaar toeren met een luidruchtig rockbandje langs zomerfestivals kreeg Urbanus weer zin in de knusheid van het theater. In de gloednieuwe show ‘LIJ KNER GE SOP’ wisselt de Vlaamse komiek als vanouds absurde verhalen, grove leugens en gênante situaties af met broze of kinderlijk naïeve liedjes.

Kaarten zijn te koop via deze link >>


The Everly Brothers | The Wieners

De succesvolste rock-‘n-roll tributeband van Nederland, The Wieners, brengt een eerbetoon aan The Everly Brothers. Hits als ‘Wake Up Little Susie’, ‘Bird Dog’, ‘Til I Kissed You’ en ‘All I Have To Do Is Dream’ klinken alsof Don en Phil op het podium staan. De voorstelling van zaterdag 18 januari is al helemaal uitverkocht, daarom is er een extra show bijgeboekt op zondagmiddag 19 januari 15.00 uur.

Kaarten zijn te koop via deze link >>


Sound of Silence - The Story of Simon & Garfunkel | Joost Botman en Niels van der Gulik

Met prachtige muziek, verhalen en anekdotes uit de roerige jaren zestig en zeventig vertellen Joost Botman en Niels van der Gulik op droogkomische wijze over twee jongens uit New York die uitgroeiden tot het succesvolste muzikale duo aller tijden. Het concert op vr 4 oktober is helemaal uitverkocht, daarom is er een extra show bijgeboekt en geven Joost en Niels op do 3 oktober een extra eerbetoon aan Simon & Garfunkel!

Kaarten zijn te koop via deze link >>


Voor deze voorstellingen zijn er dus weer mooie plaatsen beschikbaar zijn. U bent dus nog niet te laat, maar wees er wel snel bij voordat u misgrijpt!