Al ruim 24.000 kaarten verkocht in de voorverkoop

Sinds de start van de voorverkoop voor het theaterseizoen 2018-2019 zijn er al meer dan 24.000 kaarten verkocht. Dat is 18,5% meer dan vorig jaar! Daar zijn we uiteraard erg blij mee. Het goede nieuws voor u is dat er voor bijna alle voorstellingen nog mooie plaatsen beschikbaar zijn. U bent dus nog niet te laat, maar wees er wel snel bij voordat u misgrijpt! Ons advies: Neem komende week eens de tijd om door ons nieuwe aanbod te scrollen en leg uw theateruitjes nu alvast vast. Want alleen in de voorverkoop profiteert u van 5% vroegboekkorting, Vrienden ontvangen zelfs 10% vroegboekkorting.

Er zijn nog kaarten voor onder andere: Claudia de Breij, Paul de Leeuw, Guido Weijers, Roué Verveer, Freek de Jonge, Johan Derksen keeps the blues alive, Scapino Ballet Rotterdam, De ‘Lastige kinderen? Heb jij even geluk’ omdenkshow, Turks Fruit, Opvliegers, Jacqueline Govaert, Paulien Cornelisse, Arjen Lubach, Karin Bloemen, Jeroen van der Boom, Gers Pardoel, Op hoop van zegen, The Kik, Mirusia, Kruistocht in Spijkerbroek, De Verleiders #niksteverbergen, Erik van Muiswinkel, Richard Groenendijk, Paul de Munnik, Wim Daniëls, Kikker en de vallende ster, Robèrt van Beckhoven, Het Zwanenmeer, Kom hier dat ik u kus en nog vele anderen.

5% Vroegboekkorting | 10% voor Vrienden
Bestelt u kaarten voor vier of meer voorstellingen tijdens de voorverkoop, dan profiteert u van 5% vroegboekkorting op de normale entreeprijs. Vrienden van De Leest ontvangen in de voorverkoop zelfs 10% vroegboekkorting (ongeacht het aantal voorstellingen). Let op! Bij voorstellingen waarbij vermeld staat ‘geen kortingen’ geldt de vroegboekkorting niet.

Word Vriend van De Leest: Naast 10% vroegboekkorting in de voorverkoop genieten Vrienden van vele andere voordelen. Lees meer en bestel hier een vriendschap >>

De voorverkoopvoordelen voor u op een rijtje:
- Ruime keus uit beschikbare voorstellingen en plaatsen
- 5% vroegboekkorting (10% voor Vrienden)
- Geen ticketkosten vanaf de 6e kaart
- Voordelig series bestellen
- U hebt meer kans op goede plaatsen
- Uw theateruitjes schieten er niet bij in!
Lees meer over de voorverkoopvoordelen >>

Zomersluiting Theater De Leest
In verband met de zomerperiode is de theaterkassa gesloten. Vanaf maandag 3 september is de balie van de theaterkassa weer geopend op werkdagen van 11.00 tot 13.00 uur. Online kaarten bestellen voor het nieuwe theaterseizoen kan de hele zomer door via de website, zelfs in de zon via uw tablet of smartphone.

Veel plezier met het maken van uw theaterkeuze!