NIEUW! Filmclub De Leest

Houdt u van film? Vindt u het gezellig om met andere filmliefhebbers samen te komen? En laat u zich graag verrassen door de filmkeuze van onze filmprogrammeur? Dan is Filmclub De Leest wellicht iets voor u! De titels die vertoond worden zijn films en documentaires die nog niet in première zijn gegaan. U bent er dus als eerste bij! Geïnteresseerd? Meld u dan snel aan! In veel steden zijn de filmclubs razendsnel vol!

Als lid van Filmclub De Leest heb je een streepje voor op andere filmbezoekers. Niet alleen zie je als allereerste de allerbeste filmhuisfilms, ook betaal je minder en krijg je allerlei extra’s. Zo nodigen we leden af en toe uit om geheel gratis een bijzondere film te bezoeken. 1 of 2 weken voorafgaand aan de maandelijkse film ontvangen leden een speciale nieuwsbrief met informatie over de film die vertoond gaat worden.

De films worden geselecteerd door Ilona van Heeckeren, ook verantwoordelijk voor o.a. de filmprogramering van de Verkadefabriek in ‘s-Hertogenbosch. Omdat zij werkt voor verschillende vooraanstaande filmhuizen en theaters kan zij kiezen uit de allerbeste nieuwe films.

Filmclub De Leest in het kort
- Iedere derde dinsdag van de maand een exclusieve voorpremiere van een geselecteerde filmhuisfilm
- Minder betalen per film dan reguliere filmbezoekers
- Verrassingen en extra's zoals gratis filmvertoningen en lezingen
- Iedere maand een filmclub nieuwsbrief
- Altijd een zitplaats
- Blijf nog wat napraten als u zin hebt.

Data Filmclub De Leest 2017/2018
Dinsdagochtend: 24 oktober 2017 (geweest), 21 november 2017 (geweest), 12 december 2017 (geweest), 16 januari 2018, 20 februari 2018, 20 maart 2018 en 17 april 2018. Om 10.00 uur gaat het theater open. Vanaf 10.30 uur start het programma in de zaal.

Kosten Filmclub De Leest
De prijs voor een lidmaatschap voor dit seizoen (7 films) is slechts € 52,50. Het seizoen is al begonnen, maar u wilt toch nog lid worden? Geen probleem, u kunt te allen tijde instappen tegen de resterende prijs (prijs per film is dan € 7,50).

Aanmelden Filmclub De Leest
Geïnteresseerd? Meld u dan snel aan via de theaterkassa: 0416-331751 (telefonisch bereikbaar van ma t/m vr 11.00 - 13.30 uur) of per e-mail: theaterkassa@deleest.nl