Filmclub De Leest

Houdt u van film? Vindt u het gezellig om met andere filmliefhebbers samen te komen? En laat u zich graag verrassen door de filmkeuze van onze filmprogrammeur? Dan is Filmclub De Leest wellicht iets voor u! De titels die vertoond worden zijn films en documentaires die nog niet in première zijn gegaan. U bent er dus als eerste bij! Geïnteresseerd? Meld u dan snel aan!

Als lid van Filmclub De Leest heb je een streepje voor op andere filmbezoekers. Niet alleen zie je als allereerste de allerbeste filmhuisfilms, ook betaal je minder en krijg je allerlei extra’s. Zo nodigen we leden af en toe uit om geheel gratis een bijzondere film te bezoeken. 1 of 2 weken voorafgaand aan de maandelijkse film ontvangen leden een speciale nieuwsbrief met informatie over de film die vertoond gaat worden.

De films worden geselecteerd door Ilona van Heeckeren, ook verantwoordelijk voor o.a. de filmprogrammering van de Verkadefabriek in ‘s-Hertogenbosch. Omdat zij werkt voor verschillende vooraanstaande filmhuizen en theaters kan zij kiezen uit de allerbeste nieuwe films.

Filmclub De Leest in het kort
- Iedere laatste dinsdag van de maand (m.u.v. de maanden december en april, dan zijn de filmclubochtenden op dinsdag 18 december 2018 en op dinsdag 23 april 2019)
- Exclusieve voorpremières van geselecteerde filmhuisfilms
- Minder betalen per film dan reguliere filmbezoekers
- Verrassingen en extra's zoals gratis filmvertoningen en lezingen
- Iedere maand een filmclub nieuwsbrief
- Altijd een zitplaats
- Blijf nog wat napraten als u zin hebt.

Data Filmclub De Leest
De data voor het seizoen 2018-2019 zijn: dinsdag 30 oktober 2018, dinsdag 27 november 2018, dinsdag 18 december 2018, dinsdag 29 januari 2019, dinsdag 26 februari 2019, dinsdag 26 maart 2019 en dinsdag 23 april 2019.

Kosten Filmclub De Leest
De prijs voor een lidmaatschap voor dit seizoen (incl. toegang tot 7 films) is slechts € 52,50 (normale prijs € 63,-) en voor Vrienden van De Leest slechts € 49,-.
Het seizoen al is begonnen en u wilt toch nog lid worden? Geen probleem, u kunt te allen tijde instappen tegen de resterende prijs (prijs per film is dan € 7,50 en € 7,- voor Vrienden).

Aanmelden Filmclub De Leest
Geïnteresseerd? Meld u dan snel aan via de theaterkassa: 0416-331751 (openingstijden) of per e-mail: theaterkassa@deleest.nl