Word lid Filmclub

Houdt u van film? Vindt u het gezellig om met andere filmliefhebbers samen te komen? En laat u zich graag verrassen door de filmkeuze van onze filmprogrammeur? Dan is Filmclub De Leest wellicht iets voor u! De titels die vertoond worden zijn uitsluitend voorpremières. U komt dus nooit voor de verrassing te staan dat u de film al eerder in een ander filmtheater hebt gezien. De films worden geselecteerd in samenwerking met de Verkadefabriek in ‘s-Hertogenbosch. Geïnteresseerd? Meld u dan snel aan! In veel steden zijn de filmclubs razendsnel vol!

Als lid van Filmclub De Leest heeft u een streepje voor op andere filmbezoekers. Niet alleen ziet u als één van de allereerste de allerbeste filmhuisfilms, ook betaalt u minder en krijgt u allerlei extra’s. Zo nodigen we leden af en toe uit om geheel gratis een bijzondere film te bezoeken. Een week voorafgaand aan de maandelijkse film ontvangen leden een speciale nieuwsbrief met meer informatie over de film die vertoond gaat worden.

Filmclub De Leest in het kort
- Iedere 2e dinsdag van de maand
- Speciaal geselecteerde voorpremières
- Minder betalen per film dan reguliere filmbezoekers
- Verrassingen en extra's zoals gratis filmvertoningen en lezingen
- Iedere maand een filmclub nieuwsbrief
- Altijd een zitplaats
- Blijf nog wat napraten als u zin hebt.

Data Filmclub De Leest 2020 / 2021
De data voor de filmclubochtenden 2020 / 2021 zullen binnenkort bekend worden gemaakt. De aanvangstijd van de filmclubochtenden is 10.30 uur.

Kosten Filmclub De Leest
De prijs voor een lidmaatschap voor dit seizoen (7 films) is € 53,90. Bent u vriend van De Leest? Dan kost een lidmaatschap slechts € 50,40. Is het seizoen al begonnen, maar u wilt toch nog lid worden? Geen probleem, u kunt te allen tijde instappen tegen de resterende prijs (prijs per film is dan € 7,70).

Aanmelden Filmclub De Leest
Geïnteresseerd? Meld u dan aan via de theaterkassa: 0416-331751 (telefonisch bereikbaar van ma t/m vr 11.00 - 13.30 uur) of per e-mail: theaterkassa@deleest.nl