Word lid Filmclub

Houdt u van film? Vindt u het gezellig om met andere filmliefhebbers samen te komen? En laat u zich graag verrassen door de filmkeuze van onze filmprogrammeur? Dan is Filmclub De Leest wellicht iets voor u! De titels die vertoond worden zijn goed aangeschreven filmhuisfilms, kort na de premièredatum. De films worden geselecteerd in samenwerking met de Verkadefabriek in ‘s-Hertogenbosch. Geïnteresseerd? Meld u dan snel aan! In veel steden zijn de filmclubs razendsnel vol!

Als lid van Filmclub De Leest heb je een streepje voor op andere filmbezoekers. Niet alleen zie je als één van de allereerste de allerbeste filmhuisfilms, ook betaal je minder en krijg je allerlei extra’s. Zo nodigen we leden af en toe uit om geheel gratis een bijzondere film te bezoeken. 1 of 2 weken voorafgaand aan de maandelijkse film ontvangen leden een speciale nieuwsbrief met meer informatie over de film die vertoond gaat worden.

Filmclub De Leest in het kort
- Iedere laatste dinsdag van de maand (m.u.v. de maanden december en april, dan zijn de filmclubochtenden op dinsdag 18 december 2018 en op dinsdag 23 april 2019)
- Speciaal geselecteerde filmhuisfilms
- Minder betalen per film dan reguliere filmbezoekers
- Verrassingen en extra's zoals gratis filmvertoningen en lezingen
- Iedere maand een filmclub nieuwsbrief
- Altijd een zitplaats
- Blijf nog wat napraten als u zin hebt.

Data Filmclub De Leest 2018 / 2019
dinsdag 29 januari 2019, dinsdag 26 februari 2019, dinsdag 26 maart 2019 en dinsdag 23 april 2019. De aanvangstijd van de filmclubochtenden is 10.30 uur.

Kosten Filmclub De Leest
De prijs voor een lidmaatschap voor dit seizoen (7 films) is slechts € 53,90. Het seizoen is al begonnen, maar u wilt toch nog lid worden? Geen probleem, u kunt te allen tijde instappen tegen de resterende prijs (prijs per film is dan € 7,70).

Aanmelden Filmclub De Leest
Geïnteresseerd? Meld u dan snel aan via de theaterkassa: 0416-331751 (telefonisch bereikbaar van ma t/m vr 11.00 - 13.30 uur) of per e-mail: theaterkassa@deleest.nl