Filmclub De Leest

Houdt u van film? Vindt u het gezellig om met andere filmliefhebbers samen te komen? En laat u zich graag verrassen door de filmkeuze van onze filmprogrammeur? Dan is Filmclub De Leest wellicht iets voor u! De titels die vertoond worden zijn films en documentaires die nog niet in première zijn gegaan. U bent er dus als eerste bij! Geïnteresseerd? Meld u dan snel aan! In veel steden zijn de filmclubs razendsnel vol!

Als lid van Filmclub De Leest heb je een streepje voor op andere filmbezoekers. Niet alleen zie je als allereerste de allerbeste filmhuisfilms, ook betaal je minder en krijg je allerlei extra’s. Zo nodigen we leden af en toe uit om geheel gratis een bijzondere film te bezoeken. 1 of 2 weken voorafgaand aan de maandelijkse film ontvangen leden een speciale nieuwsbrief met informatie over de film die vertoond gaat worden.

De films worden geselecteerd door Ilona van Heeckeren, ook verantwoordelijk voor o.a. de filmprogramering van de Verkadefabriek in ‘s-Hertogenbosch. Omdat zij werkt voor verschillende vooraanstaande filmhuizen en theaters kan zij kiezen uit de allerbeste nieuwe films.

Filmclub De Leest in het kort
- Iedere derde dinsdag van de maand een exclusieve voorpremiere van een geselecteerde filmhuisfilm
- Minder betalen per film dan reguliere filmbezoekers
- Verrassingen en extra's zoals gratis filmvertoningen en lezingen
- Iedere maand een filmclub nieuwsbrief
- Altijd een zitplaats
- Blijf nog wat napraten als u zin hebt.

Data Filmclub De Leest 2018 / 2019
De data voor het seizoen 2018-2019 worden hier binnenkort bekendgemaakt.

Kosten Filmclub De Leest
De prijs voor een lidmaatschap voor dit seizoen (7 films) is slechts € 52,50. Het seizoen is al begonnen, maar u wilt toch nog lid worden? Geen probleem, u kunt te allen tijde instappen tegen de resterende prijs (prijs per film is dan € 7,50).

Aanmelden Filmclub De Leest
Geïnteresseerd? Meld u dan snel aan via de theaterkassa: 0416-331751 (telefonisch bereikbaar van ma t/m vr 11.00 - 13.30 uur) of per e-mail: theaterkassa@deleest.nl