Cadeaubonnen

THEATER DE LEEST CADEAUKAART
Op zoek naar een speciaal verjaardagscadeau of zomaar een verrassing? Geef een avondje uit cadeau! Een voorstelling cadeau geven is ontzettend leuk, maar een voorstelling of film uitkiezen voor een ander kan lastig zijn. Daarom is er de 'Theater De Leest Cadeaubon'. U bepaalt zelf het bedrag wat op de kaart gezet wordt. De Theater De Leest Cadeaukaart is te koop aan de theaterkassa en voor onbepaalde tijd geldig. Altijd leuk om te geven en om te krijgen!

DE PODIUM CADEAUKAART
Met de PODIUM Cadeaukaart geeft u een ‘live & meeslepende’ belevenis cadeau. Met de PODIUM Cadeaukaart kan de ontvanger kaartjes kopen voor een voorstelling of concert naar keuze in een theater of concertzaal naar keuze. Als gever kunt u zelf de waarde bepalen. Ieder bedrag tussen de € 10,- en € 150,- is mogelijk. De waarde op de PODIUM Cadeaukaart is door de ontvanger in één keer of in delen te besteden.
De PODIUM Cadeaukaart is verkrijgbaar bij de Nederlandse podia, VVV’s en ANWB-winkels én te besteden bij de Nederlandse podia (natuurlijk ook in Theater De Leest). Meer informatie en tips vindt u op www.podiumcadeaukaart.nl.
U kunt met uw PODIUM Cadeaukaart online betalen via deze website. Kies in het bestelproces bij 'betaalmethode' voor de optie PODIUM Cadeaukaart en volg de instructies.
De PODIUM Cadeaukaart is de opvolger van de Theater & Concertbon. Heeft u nog een bon? Maakt u zich geen zorgen: deze blijft onbeperkt geldig bij alle aangesloten verzilverpunten, dus ook bij Theater De Leest.

NATIONALE BIOSCOOPBON
Met de Nationale Bioscoopbon geeft u iemand een spannende, grappige of juist een romantische avond cadeau. De Nationale Bioscoopbon opent de deuren van alle bioscopen en filmtheaters in heel Nederland voor een film naar keuze.
De Nationale Bioscoopbon is verkrijgbaar als cadeaukaart in diverse designs en met een open waarde. Dat betekent dat u zelf een waarde kiest tussen de € 10,00 en  €150,00. De cadeaukaart is vervolgens in een keer of in delen te besteden bij de bioscoop. De Nationale Bioscoopbon is alléén te besteden aan bioscoopkaartjes.
De Nationale Bioscoopbon wordt standaard geleverd in een cadeau-envelop. Om van de Nationale Bioscoopbon een nog origineler cadeau te maken, is deze leuk te verpakken in een klein filmblik met luxe binnenverpakking voor slechts € 1,50 extra!
De Nationale Bioscoopbon, het leukste cadeau in het donker...
Meer informatie vindt u op www.bioscoopbon.nl.