Sinterklaas kleurplatenwedstrijd

DOE MEE EN MAAK KANS OP VRIJKAARTEN VOOR DE FILM SINTERKLAAS EN HET GOUDEN HOEFIJZER!

Sinterklaas is weer bijna in het land, daarom houdt Theater De Leest speciaal voor de goedheiligman een kleurplatenactie! Vind jij het ook zo leuk om te kleuren? Download hieronder dan de kleurplaat van de film ‘Sinterklaas en Het Gouden Hoefijzer’ en maak kans op twee vrijkaarten voor de film op zondag 26 november. Bij inlevering van de kleurplaat in De Leest, ontvang je een lekker snoepzakje die de pieten van Sinterklaas hier speciaal voor jou hebben ingepakt.

DOWNLOAD HIER DE KLEURPLAAT >>

Over de film Sinterklaas en Het Gouden Hoefijzer
De tienjarige Bloem is helemaal gek op het paard van Sinterklaas. Wanneer ze na verschillende pogingen Sinterklaas zo ver krijgt dat ze op zijn paard mag rijden gebeurt er iets verschrikkelijks. Tijdens een ritje buiten het kasteel verliest Amerigo een van zijn hoefijzers. De film is te zien op zondag 26 november om 13.30 en 16.00 uur. Lees meer >>

Wat moet je doen om kaarten te winnen?
- Download en print de kleurplaat of haal hem op in het theater (openingstijden)
- Kleur de kleurplaat zo mooi en origineel mogelijk in
- Zet je gegevens (naam, achternaam, adres, email en telefoonnummer) op de kleurplaat
- De kleurplaat kan ingeleverd worden t/m woensdag 22 november bij Theater De Leest. (bij de theaterkassa of in de brievenbus)

Actievoorwaarden: Er worden 2 x 2 vrijkaarten voor de film verloot / De winnaars worden op donderdag 23 november tussen 13.30 en 16.00 uur telefonisch op de hoogte gebracht / Over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden.