Hotels

Wilt u na de voorstelling overnachten in Waalwijk? Dat kan natuurlijk! U kunt uw bezoek aan De Leest uitstekend combineren met een bezoek aan De Efteling of een wandeling in de Loonse en Drunense Duinen. U kunt dan overnachten in één van deze hotels:

Guesthouse Hotel in Kaatsheuvel - op 10 minuten rijden van Theater De Leest - is een nieuw, fris en betaalbaar hotel dat zich kenmerkt door persoonlijke service en oprechte gastvrijheid. Het hotel, in juni 2018 geopend, bevindt zich op loopafstand van de Efteling en biedt 69 comfortabele en unieke kamers van 1 tot 8 personen! Met een gezellige living, een unieke daktuin met terras en speeltoestellen, 3 meetingrooms en een heerlijk GuestHouse Kitchen restaurant is dit dé plek voor families, (vrienden)groepen en zakelijke gasten die net even wat anders willen. Gratis parkeren.

Dichterbij - op loopafstand - kunt u kiezen voor Fletcher Hotel-Restaurant Waalwijk, een **** hotel met 62 kamers en een restaurant met een à la carte menukaart met Franse keuken, diverse zalen voor uw feest of vergaderingen en gratis parkeerterrein.

En op iets minder dan 10 minuten rijden vindt u het NH Hotel Waalwijk, met 120 prachtig ontworpen kamers, met een warme, moderne inrichting en heel veel ruimte. De kamers beschikken over gratis WiFi, een minibar en thee- en koffiefaciliteiten. Gratis parkeren en er is een oplader voor elektrische auto's.