Filmtheater De Leest

Filmpje pakken? Dan zit u óók goed in De Leest. We draaien op vrijdag en zaterdag de betere bioscoophits en de nieuwste Nederlandse films. Elke maandag is het CINEMAANDAG. U bent dan welkom voor de betere arthouse films. En op zondag draait er vaak een leuke familiefilm. Dankzij onze samenwerking met de Verkadefabriek in De Bosch kunnen we actuele films vertonen.

VRIJE KEUZE FILMABONNEMENT: 6 VOOR DE PRIJS VAN 5!
Voor € 45,- bezoekt u gedurende het seizoen 2017-2018 zes (reguliere) films naar keuze. De normale prijs voor zes films bedraagt e 54,- Uw voordeel is e 9,- p.p.!

JEUGDFILMS
Voor de jeugd hebben we op zondag altijd iets te doen in Theater De Leest. Een theatervoorstelling, maar vaak ook een leuke jeugdfilm. Ook tijdens de schoolvakanties kunnen ouders en kinderen samen genieten van een filmmiddagje. We draaien dan populaire familiefilms.

ETEN EN DRINKEN TIJDENS DE FILM
Speciaal voor films verkopen we lekkere versnaperingen bij onze filmbar: een PET-flesje drinken, popcorn, chips of snoep.

BIOSCOOPBONNEN
Nationale Bioscoopbonnen zijn verkrijgbaar en inwisselbaar bij de theaterkassa.

FILMVOORDEEL
Als Vriend van De Leest ontvangt u € 1,50 korting op de normale entreeprijs. Meer info >>

ACTUELE FILMAANBOD
Ons actuele filmprogramma vindt u op deze website, in onze tweemaandelijkse filmfolder, advertenties, huis-aan-huisbladen en onze e-mailnieuwsbrief.

LADIES NIGHTS
De ultieme avond uit met vriendinnen. Dat is de Ladies Night in Theater De Leest. In de foyer wacht elke bezoeker een lekker drankje en volop leuke stands met beauty, fashion en woonaccessoires. Houd voor Ladies Nights rondom films de website in de gaten en reserveer snel! De Ladies Nights zijn meestal binnen no-time uitverkocht.

ONTBIJTFILMS
Eenmaal per maand op zondagochtend kunt u in De Leest uitgebreid ontbijten en daarna genieten van een toegankelijke filmhuisfilm, feel good movie of familiefilm. Aanvang ontbijt 10.00 uur / Aanvang film 11.00 uur / Kosten ontbijt + film € 18,50 p.p. / Klik hier voor het ontbijtassortiment >> 

BRASSERIE ARRANGEMENT
Maak uw filmuitje compleet met drankjes (vooraf en na de film) en borrelsnacks aan een gereserveerd tafeltje! Kosten € 9,50 p.p. Te reserveren bij elke avondfilm.

NIEUW! FILMDINERBON
Voor € 20,- eten bij Kandinsky en daarna naar de film in De Leest. Meer informatie >>