Cadeaubonnen

VERRAS IEMAND MET DE THEATER DE LEEST CADEAUKAART
Op zoek naar een leuk verjaardagscadeau of zomaar een verrassing? Geef een avond uit cadeau met de Theater De Leest Cadeaukaart. U bepaalt zelf het bedrag dat op de kaart gezet wordt. Ieder bedrag tussen de € 10,- en € 150,- is mogelijk. De waarde op de kaart is door de ontvanger in één keer of in delen te besteden. De Theater De Leest Cadeaukaart is vanwege de Coronamaatregelen voorlopig alleen online te koop via de site van de Podiumcadeaukaart. De kaart is voor onbepaalde tijd geldig en te besteden bij alle Nederlandse podia.

De Theater De Leest Cadeaukaart is een speciale versie van de PODIUM Cadeaukaart. De PODIUM Cadeaukaart is verkrijgbaar bij o.a. de Nederlandse podia, Albert Heijn, Jumbo, Spar, Plus, COOP, Primera, Bruna, VVV en de ANWB-winkels. 

De PODIUM Cadeaukaart is de opvolger van de Theater & Concertbon. Heeft u nog een bon? Maakt u zich geen zorgen: deze blijft onbeperkt geldig bij alle aangesloten verzilverpunten, dus ook bij Theater De Leest.

NATIONALE BIOSCOOPBON
Met de Nationale Bioscoopbon geeft u iemand een spannende, grappige of juist een romantische avond cadeau. De Nationale Bioscoopbon opent de deuren van alle bioscopen en filmtheaters in heel Nederland voor een film naar keuze. Natuurlijk kunt u deze ook kopen en verzilveren in De Leest!

De Nationale Bioscoopbon is verkrijgbaar als cadeaukaart in diverse designs en met een open waarde. Dat betekent dat u zelf een waarde kiest tussen de € 10,00 en  €150,00. De cadeaukaart is vervolgens in een keer of in delen te besteden bij de bioscoop. De Nationale Bioscoopbon is alléén te besteden aan bioscoopkaartjes.
De Nationale Bioscoopbon wordt standaard geleverd in een cadeau-envelop. Om van de Nationale Bioscoopbon een nog origineler cadeau te maken, is deze leuk te verpakken in een klein filmblik met luxe binnenverpakking voor slechts € 1,50 extra! De Nationale Bioscoopbon, het leukste cadeau in het donker...
Meer informatie vindt u op www.bioscoopbon.nl.