Acties

KORTINGSBONNEN THEATERKRANT: € 2,50 KORTING OP EEN VOORSTELLING OF FILM NAAR KEUZE
Woont u in het verspreidingsgebied van De Maasroute en De Heusdense Courant? Dan valt in de week van 18 september onze Theaterkrant (editie september 2017 t/m januari 2018) op uw deurmat. In deze krant treft u op pagina 3 twee kortingsbonnen aan. Deze kortingsbonnen zijn van donderdag 21 september t/m maandag 2 oktober in te wisselen voor € 2,50 korting op een voorstelling of film naar keuze, die plaatsvindt in seizoen 2017-2018. U kunt de bonnen dus gerust gebruiken bij een boeking voor een voorstelling in april, zolang u de bestelling maar doet in de actieweek (21 sep t/m 2 okt).

Knip de bon(nen) uit en lever deze tijdens de actieweek (21 sep t/m 2 okt) in bij de balie van de theaterkassa of plaats de voorstelling of film van uw keuze in uw online winkelmandje, vul de actiecode ACTIEKRANTSEP17 in en klik vervolgens op verzenden. Uw korting wordt automatisch verrekend.

Actievoorwaarden: Première films (Alles Voor Elkaar, Tulipani, Loving Vincent), Ladies Nights, ontbijtfilms, cursussen, kanjerconcerten, voorstellingen van amateurverenigingen, arrangementen en overige extra's zijn uitgesloten van deelname. Tevens vallen voorstellingen waarbij vermeld staat 'geen kortingen' buiten deze actie.