Acties

KORTINGSBONNEN THEATERKRANT: € 2,50 KORTING OP EEN VOORSTELLING OF FILM NAAR KEUZE
Woont u in Gemeente Waalwijk, Gemeente Heusden of Gemeente Loon op Zand? Dan valt in de week van 3 september onze Theaterkrant (editie september 2018 t/m januari 2019) op uw deurmat. In deze krant treft u op pagina 3 twee kortingsbonnen aan. Deze kortingsbonnen zijn van woensdag 5 t/m woensdag 19 september in te wisselen voor € 2,50 korting op een voorstelling of film naar keuze in seizoen 2018-2019 (één bon per kaartje en max. twee per bestelling). U kunt de bonnen dus gerust gebruiken bij een boeking voor een voorstelling in april, zolang u de bestelling maar doet in de actieweek (5 t/m 19 sep).

Hoe werkt het?
Knip de bon(nen) uit en lever deze tijdens de actieweek (5 t/m 19 sep) in bij de balie van de theaterkassa of plaats de voorstelling of film van uw keuze in uw online winkelmandje, vul de actiecode ACTIEKRANTSEP18 in en klik vervolgens op verzenden. Uw korting wordt automatisch verrekend.

Actievoorwaarden
- Eén kortingsbon per kaartje en maximaal twee per bestelling;
- Première films (Mamma Mia! Here We Go Again, Book Club, Doris), Ladies Nights, ontbijtfilms, cursussen, kanjerconcerten, voorstellingen van amateurverenigingen, arrangementen en overige extra's zijn uitgesloten van deelname;
- Voor voorstellingen waarbij vermeld staat 'geen kortingen' geldt deze actie niet.