Doe mee met de fotowedstrijd!

In de voorstelling Sonny Boy neemt acteur Tarikh Janssen je in de rol van Waldy Nods mee op zijn zoektocht naar zijn oorsprong. Wie vormden zijn jeugd, wat vormde zijn thuis? Wie jij nu bent, is mede bepaald door waar je wieg stond.

Wat is jouw oorsprong? Waar stond jouw wieg, wie voedde jou op en wat herinner je je van je jeugd? Daar zijn wij benieuwd naar. Breng dit met een mooie, indringende, bijzondere en/of creatieve foto in beeld en doe mee aan onze fotowedstrijd.

De jury kiest 12 foto's die hen het meest aanspreken - een winnaar per Nederlandse provincie - en deze foto's vormen de foto-expositie die met Sonny Boy langs de theaters reist.

Jury

De jury bestaat uit fotograaf Annemieke van der Togt, scriptschrijver en actrice Manoushka Zeegelaar Breeveld en regisseur Benno Hoogveld.

Prijzen

De winnaars worden uitgenodigd voor de opening van de foto-expositie op donderdag 18 januari in het Zaantheater in Zaandam, waar ze tevens de eerste try-out van de voorstelling mogen bijwonen. Ze ontvangen een op groot formaat afgedrukte foto van hun inzending en een door Annejet van der Zijl gesigneerd exemplaar van Sonny Boy.

Doe mee!

Meedoen kan t/m 30 november 2023 via de website van Solo Stories. Daarna buigt de jury zich over alle inzendingen. Eind december 2023 ontvangt de winnaar bericht.

Klik hier voor meer informatie en het inschrijf formulier

  • Sonny Boy

    Solo Stories - Tarikh Janssen
    wo 17 apr ’24 20:30 - 21:50
    Kleine Zaal