Widows (Film + High Wine) Een film van Steve McQueen

DE FILM INCLUSIEF HIGH WINE IS NIET MEER BOEKBAAR. U KUNT NOG WEL LOSSE FILMKAARTEN BESTELLEN.

HIGH WINE ARRANGEMENT
U wordt om 14.15 uur ontvangen met een proeverijtje van 3 glaasjes wijn waar u rustig van kunt genieten. Aansluitend bekijkt u een speciaal voor deze gelegenheid uitgekozen film. Na afloop van de film staat het door u gekozen wijntje voor u klaar, samen met een assortiment van heerlijke hapjes.
Reserveren:  In verband met de inkoop zijn kaarten voor High Wine & Film tot uiterlijk 2 dagen voorafgaand aan de film te reserveren. Daarna is het uitsluitend nog mogelijk om losse filmkaarten te bestellen.

DE FILM
Van de Oscar®winnende regisseur Steve McQueen (12 Years a Slave) en co-schrijver en bestsellerauteur Gillian Flynn (Gone Girl), komt een zinderende, moderne thriller over misdaad, passie en corruptie.
Widows is het verhaal over vier vrouwen die niets met elkaar gemeen hebben behalve een schuld die is achtergelaten door de criminele activiteiten van hun overleden echtgenoten. In het hedendaagse Chicago, in een tijd van onrust, ontstaan spanningen wanneer Veronica (Oscar®winnares Viola Davis), Alice (Elizabeth Debicki), Linda (Michelle Rodriguez) en Belle (Cynthia Erivo) hun lot in eigen handen nemen en samenzweren om een toekomst te smeden op hun eigen voorwaarden. Liam Neeson, Colin Farrell, Robert Duvall, Daniel Kaluuya en Brian Tyree Henry maken tevens deel uit van de cast van Widows.
Genre: thriller | Cast: Viola Davis, Elizabeth Debicki e.a. | Regie: Steve McQueen

LET OP! OP ZONDAG 13 JANUARI WORDT DEZE FILM VERTOOND MET HIGH WINE!
de Volkskrant (★★★★): 'McQueen speelt meesterlijk met verwachtingen en vooroordelen'
NRC (★★★★): 'McQueens heistfilm is feministisch en ambitieus'
The Guardian (★★★★): 'Een film met een verpletterende genadeslag'

FILMABONNEMENT: 6 films voor de prijs van 5!
Voor € 46,20 bezoekt u gedurende seizoen 2018-2019 zes (reguliere) films naar keuze. De normale prijs voor zes films bedraagt € 55,50. Een voordeel dus van € 9,30 p.p.! Het filmabonnement is niet online te bestellen, maar uitsluitend bij de theaterkassa (aan de balie of telefonisch).

De Nationale Bioscoopbon is ook te koop en inwisselbaar bij Theater De Leest.

Reacties & Recensies


zo 13 jan 2019 15:00 - 17:10 uur Rabozaal film € 9,25 Excl. € 0,85 ticketkosten (voor filmkaarten gelden GEEN ticketkosten, deze worden automatisch weer verwijderd aan het einde van het bestelproces) ?

Reacties & Recensies


Wellicht ook interessant voor u

film
vr 18 jan 2019 / 19:45 uur Cold War Tomasz Kot, Joanna Kulig e.a meer informatie
film
za 26 jan 2019 / 21:00 uur Bohemian Rhapsody Rami Malek, Lucy Boynton e.a. meer informatie
Tip een vriend
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in uw agenda
* verplichte velden