Toy Story 4 (NL/6+) Stemmen: Edwin Jonker, Pip Pellens, Monique van de Ven e.a.

KINDPRIJS: € 6,-

NRC (★★★★★) 'Perfect uitgevoerd, hilarisch avontuur'

Het vierde deel van succesreeks Toy Story is grappig, innovatief en heeft nog diepgang ook. Disney en Pixar hebben het weer geflikt. 

Woody heeft altijd vertrouwen gehad in zijn plek op deze wereld. Zijn grootste prioriteit is de zorg voor Andy en Bonnie. Wanneer Bonnie's tot speelgoed omgetoverde handenarbeidprojectje, genaamd Forky, zichzelf als 'vuilnis' ziet en niet als speelgoed, besluit Woody hem te laten zien waarom het leuk is om speelgoed te zijn. Wanneer Bonnie haar speelgoed meeneemt op een familietripje, wordt Woody door een onverwachte omweg herenigd met zijn oude vriendin Bo Peep. Na jaren alleen op pad geweest te zijn, heeft Bo een avontuurlijk karakter gekregen, dat in schril contrast staat met haar breekbare porseleinen buitenkant. Maar nadat Woody en Bo erachter komen dat er een wereld van verschil tussen hen beiden is, ontdekken ze al snel dat er meer dringende zaken zijn om zich druk over te maken.
Genre: animatie | stemmen: Edwin Jonker, Pip Pellens e.a. | Regie: Josh Cooley

FILMABONNEMENT: 6 films voor de prijs van 5!
Voor € 46,20 bezoekt u gedurende seizoen 2019-2020 zes (reguliere) films naar keuze. De normale prijs voor zes films bedraagt € 55,50. Een voordeel dus van € 9,30 p.p.! Het filmabonnement is niet online te bestellen, maar uitsluitend bij de theaterkassa (aan de balie of telefonisch).

De Nationale Bioscoopbon is ook te koop en inwisselbaar bij Theater De Leest.

Reacties & Recensies


zo 29 sep 2019 14:30 - 16:10 uur Thermaflexzaal film € 9,25 Excl. € 0,90 ticketkosten (bij filmkaarten zijn GEEN ticketkosten. Worden automatisch verwijderd aan einde bestelproces) ?

Reacties & Recensies


Wellicht ook interessant voor u

film
do 24 sep 2020 / 18:30 uur Hope Gap Annette Benning, Bill Nighy, Josh O’Connor meer informatie
film
vr 25 sep 2020 / 20:15 uur The Cure: 40th Anniversary - Live in Hyde Park, London Wereldbands op het Witte Doek meer informatie
Tip een vriend
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in uw agenda
* verplichte velden