Peuterpret: Rita & Krokodil 2 (NL/AL) voorlezen + film + knutselen

Kinderprijs € 4,50 (all-in)

Dé ideale kennismaking met film voor kinderen van 2 tot 4 jaar. Vanaf 10.30 uur wordt er in de kleine zaal voorgelezen door Bibliotheek Waalwijk. Om 11.00 uur start de film. Na afloop is er de mogelijkheid om te knutselen o.b.v. Kunstencentrum Waalwijk. Deze keer kunnen de allerkleinsten genieten van Rita & Krokodil 2.

Rita & Krokodil 2
Rita is een vastberaden kleuter met een altijd hongerig vriendje, Krokodil. Hij woont in de badkuip, maar zeer waarschijnlijk bestaat hij enkel in de fantasie van Rita. Het zou kunnen dat Rita en Krokodil eigenlijk niet veel verder komen dan de tuin van oma of onder het vloerkleed in haar kamer. Rita's fantasie brengt hen echter overal waar ze maar willen. Met Krokodil in de buurt, is er altijd wat te beleven.

De Leest Kidsdag
Deze editie van Peuterpret is onderdeel van De Leest Kidsdag. Op deze dag staat het theater bol van de activiteiten. In de grote zaal is de familiemusical Pipo en de Piratenprinses (4+) te zien en in de kleine zaal vertonen we drie films. Daarnaast kunnen kinderen gratis deelnemen aan creatieve workshops van Kunstencentrum Waalwijk, aanschuiven in de voorleeshoek (i.s.m. Bibliotheek Midden-Brabant), zich laten schminken en nog veel meer! Bekijk het programma >>

De andere films die op deze dag te zien zijn: Hotel Transsylvanië 3 (6+) & Janneman Robinson & Poeh (AL).

 

Reacties & Recensies


zo 21 okt 2018 10:30 - 12:15 uur Thermaflexzaal film € 5,50 Excl. € 0,90 ticketkosten (voor filmkaarten gelden GEEN ticketkosten, deze worden automatisch weer verwijderd aan het einde van het bestelproces) ?

Reacties & Recensies


Wellicht ook interessant voor u

film
di 3 sep 2019 / 19:45 uur Rocketman Taron Egerton, Jamie Bell, Richard Madden e.a. meer informatie
film
di 10 sep 2019 / 19:45 uur Richard Says Goodbye Johnny Depp, Rosemarie DeWitt, Danny Huston e.a. meer informatie
Tip een vriend
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in uw agenda
* verplichte velden