The Square Winnaar Gouden Palm Filmfestival Cannes

Regisseur Ruben Östlund mocht voor The Square de Gouden Palm voor beste film in ontvangst nemen tijdens het Internationale Filmfestival in Cannes

Om publiek naar het museum te trekken, wordt er een PR-bureau ingehuurd. De onorthodoxe campagne die ze bedenken, gaat al snel viral en zorgt voor de nodige commotie. Christian, de gerespecteerde curator van het museum kampt inmiddels met een existentiële crisis en zijn leven lijkt steeds verder te ontsporen. Regisseur Ruben Östlund (Turist, Involuntary) mocht voor The Square de Gouden Palm voor beste film in ontvangst nemen tijdens het Internationale Filmfestival in Cannes.

Cast: Dominic West, Claes Bang, Elisabeth Moss | Regie: Ruben Östlund

FILMABONNEMENT: 6 films voor de prijs van 5!
Voor € 45,- bezoekt u gedurende dit seizoen zes (reguliere) films naar keuze. De normale prijs voor zes films bedraagt € 54,-. Een voordeel dus van € 9,- p.p.! Het filmabonnement is te bestellen via 0416-331751 (ma t/m vr 11.00 - 13.00 uur).

De Nationale Bioscoopbon is ook te koop en inwisselbaar bij Theater De Leest.

Reacties & Recensies


ma 11 dec 2017 20:15 - 22:35 uur Rabozaal film € 9,00 Excl. € 0,85 ticketkosten (voor filmkaarten gelden GEEN ticketkosten, deze worden automatisch weer verwijderd aan het einde van het bestelproces) ?

Reacties & Recensies


Wellicht ook interessant voor u

film
vr 19 okt 2018 / 19:45 uur Dogman Marcello Fonte, Alida Baldari Calabria e.a. meer informatie
film
zo 21 okt 2018 / 10:30 uur Peuterpret: Rita & Krokodil 2 (NL/AL) voorlezen + film + knutselen meer informatie
Tip een vriend
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in uw agenda
* verplichte velden