The Peanut Butter Falcon Shia LaBeouf, Dakota Johnson e.a.

Houdt u van film? En laat u zich graag verrassen door de keuze van onze filmprogrammeur? Dan is Filmclub De Leest iets voor u! De titels die vertoond worden zijn uitsluitend voorpremières. U ziet de film dus als eerste.
Het seizoen is al begonnen, maar u kunt nog steeds lid worden! Het is te allen tijde mogelijk om in te stappen tegen de resterende prijs (prijs per film is dan € 7,70). Meld u aan via de theaterkassa: 0416-331751 (ma t/m vr 11.00 - 13.30 uur) of per e-mail: theaterkassa@deleest.nl

Let op! U kunt natuurlijk ook 'gewoon' kaarten voor deze film kopen zonder lid te worden.

De jonge Zak (Zack Gottsagen) met het syndroom van Down heeft slechts één droom: een professionele worstelaar worden! Wanneer hij op een dag wegloopt uit het verpleegtehuis wil hij niks liever dan die droom waarmaken.

Al snel ontmoet hij Tyler (Shia LaBeouf), die ook op de vlucht is. Als twee ongewone bondgenoten weten ze te ontsnappen en beleven ze de wildste avonturen. Ze overtuigen zelfs de aardige Eleanor (Dakota Johnson), een medewerkster van het verpleegtehuis, om zich bij hen aan te sluiten op hun reis. The Peanut Butter Falcon is een komische avonturenfilm met in de hoofdrollen Shia LaBeouf, Dakota Johnson, Zack Gottsagen, Thomas Haden Church en Bruce Dern. Het beleefde zijn wereldpremière tijdens het festival South by Southwest en won daar de publieksprijs in de sectie ‘Narrative Spotlight’.

Genre: avontuur, komedie, drama | Cast: Shia LaBeouf, Dakota Johnson, Zack Gottsagen | Regisseur: Tyler Nilson, Michael Schwartz

De Nationale Bioscoopbon is ook te koop en inwisselbaar bij Theater De Leest.

Reacties & Recensies


di 10 dec 2019 10:30 - 12:10 uur Thermaflexzaal film € 9,25 Excl. € 0,90 ticketkosten (bij filmkaarten zijn GEEN ticketkosten. Worden automatisch verwijderd aan einde bestelproces) ?

Reacties & Recensies


Wellicht ook interessant voor u

film
di 18 aug 2020 / 18:30 uur Un homme et une femme Anouk Aimée, Jean-Louis Trintignant e.a. meer informatie
film
di 18 aug 2020 / 21:00 uur Les plus belles années d'une vie Anouk Aimée, Jean-Louis Trintignant e.a. meer informatie
Tip een vriend
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in uw agenda
* verplichte velden