The Lion King (NL/9+/2D) Stemmen: Rogier Komproe, Marcel Jonker e.a.

KINDPRIJS: € 6,-

LET OP: Nederlands gesproken versie (op andere dagen is ook de originele versie met Nederlandse ondertiteling te zien). 

In Disney’s The Lion King neemt regisseur Jon Favreau je mee naar de Afrikaanse savanne waar een toekomstige koning is geboren.


Simba adoreert zijn vader, koning Mufasa, en neemt zijn eigen koninklijke voorbestemming nu al uiterst serieus. Maar niet iedereen in het koninkrijk is blij met de komst van de nieuwe welp. Mufasa’s broer Scar, die zelf de troon wil bemachtigen, heeft zijn eigen plannen. De strijd om Pride Rock wordt geteisterd door verraad, tragedie en drama, wat uiteindelijk resulteert in Simba’s verbanning. Met de hulp van een paar nieuwsgierige nieuwe vrienden leert Simba om op te groeien, en om uit te zoeken hoe hij datgene wat hem rechtmatig toekomt kan heroveren. De sterrencast bestaat uit Donald Glover als Simba, Beyoncé Knowles-Carter als Nala, Chiwetel Ejiofor als Scar, James Earl Jones als Mufasa, Billy Eichner als Timon en Seth Rogen als Pumbaa. The Lion King maakt gebruik van baanbrekende filmtechnieken om gekoesterde personages op een geheel nieuwe manier tot leven te brengen.
Genre: actie/avontuur | Stemmen: Rogier Komproe, Marcel Jonker e.a. | Regie: Wayne Roberts

'The Lion King zonder twijfel zomerhit van 2019' - De Telegraaf ★★★★

'Het savannesprookje ontroert nog net zoals het origineel. Maar belangrijker: deze versie is een visueel spektakelstuk waarbij je als kijker ogen tekortkomt.' - Parool

'De film is een hernieuwde kennismaking, maar dan wel in een heel nieuw, perfect passend en oogverblindend mooi jasje.' - Algemeen Dagblad ★★★★

FILMABONNEMENT: 6 films voor de prijs van 5!
Voor € 46,20 bezoekt u gedurende seizoen 2019-2020 zes (reguliere) films naar keuze. De normale prijs voor zes films bedraagt € 55,50. Een voordeel dus van € 9,30 p.p.! Het filmabonnement is niet online te bestellen, maar uitsluitend bij de theaterkassa (aan de balie of telefonisch).

De Nationale Bioscoopbon is ook te koop en inwisselbaar bij Theater De Leest.
Onderstaande trailer is van de ondertitelde versie van de film. Een Nederlands ingesproken trailer is nog niet beschikbaar. 

https://www.youtube.com/watch?v=TXhCmmfeKYw&feature=youtu.be

Reacties & Recensies


zo 22 sep 2019 14:00 - 16:00 uur Rabozaal film € 9,25 Excl. € 0,90 ticketkosten (bij filmkaarten zijn GEEN ticketkosten. Worden automatisch verwijderd aan einde bestelproces) ?

Reacties & Recensies


Wellicht ook interessant voor u

film
di 18 aug 2020 / 18:30 uur Un homme et une femme Anouk Aimée, Jean-Louis Trintignant e.a. meer informatie
film
di 18 aug 2020 / 21:00 uur Les plus belles années d'une vie Anouk Aimée, Jean-Louis Trintignant e.a. meer informatie
Tip een vriend
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in uw agenda
* verplichte velden