The Killing of a Sacred Deer Colin Farrell, Nicole Kidman e.a.

Dr. Steven Murphy (Colin Farrell) heeft een perfect leven. Hij is een gerenommeerd chirurg, hij heeft een prefecte vrouw (Nicole Kidman), twee voorbeeldige kinderen en een kast van een huis.

Op een dag staat Martin voor de deur. Martin is een tiener zonder vader. Steven heeft hem ooit onder zijn hoede genomen uit medelijden. Maar nu dringt Martin langzaam het gezin binnen met een geheim. Een geheim dat voor Steven beter verborgen kan blijven. Langzaam maar zeker wordt het duistere doel van Martin duidelijk.

Regisseur Yorgos Lathimos maakte eerder The Lobster. Hiervoor ontving hij een Oscarnominatie voor beste scenario. Voor The Killing of a Sacred Deer werkte hij opnieuw samen met Colin Farrell (In Bruges, The Lobster) en een sterke cast met Nicole Kidman (The Beguiled) en Barry Keoghan (Dunkirk). Lanthimos weet met zijn nieuwste film een beklemmende nachtmerrie neer te zetten die uitdaagt en overweldigt.

Cast: Colin Farrell, Nicole Kidman, Barry Keoghan, Raffey Cassidy, Alicia Silverstone e.a.
Regisseur: Yorgos Lanthimos

FILMABONNEMENT: 6 films voor de prijs van 5!
Voor € 45,- bezoekt u gedurende dit seizoen zes (reguliere) films naar keuze. De normale prijs voor zes films bedraagt € 54,-. Een voordeel dus van € 9,- p.p.! Het filmabonnement is te bestellen via 0416-331751 (ma t/m vr 11.00 - 13.00 uur).

De Nationale Bioscoopbon is ook te koop en inwisselbaar bij Theater De Leest.

 

Reacties & Recensies


ma 22 jan 2018 20:15 - 22:15 uur Rabozaal film € 9,00 Excl. € 0,85 ticketkosten (voor filmkaarten gelden GEEN ticketkosten, deze worden automatisch weer verwijderd aan het einde van het bestelproces) ?

Reacties & Recensies


Wellicht ook interessant voor u

film
za 19 jan 2019 / 19:45 uur Cold War Tomasz Kot, Joanna Kulig e.a meer informatie
film
za 26 jan 2019 / 21:00 uur Bohemian Rhapsody Rami Malek, Lucy Boynton e.a. meer informatie
Tip een vriend
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in uw agenda
* verplichte velden