Ontbijtfilm: The Extraordinary Journey of the Fakir Dhanush, Bérénice Bejo e.a.

DE FILM + HET FILMONTBIJT IS NIET MEER BOEKBAAR. U KUNT NOG WEL LOSSE FILMKAARTEN BESTELLEN.

Eenmaal per maand op zondagochtend kunt u in Theater De Leest uitgebreid ontbijten en daarna genieten van een toegankelijke filmhuisfilm, feel good movie of familiefilm. Vanaf 10.00 uur bent u van harte welkom in onze brasserie voor het filmontbijt en om 11.00 uur begint de film.

HET FILMONTBIJT
Het filmontbijt bestaat uit een assortiment van luxe broodjes bruin en wit (hard en zacht), vers gebakken roomboter croissants, krentenbollen, gerookte achterham, gerookte kipfilet, cervelaat, jong belegen boeren kaas, assortiment jamproducten, zoet beleg (chocoladehagelslag, chocoladevlokken, fruithagel), roomboter, smeerboter, gevarieerd fruit, yoghurt, muesli, hard gekookte eieren, koffie, thee, jus d'orange en melk.

RESERVEREN
In verband met de inkoop van het ontbijt zijn kaarten voor de ontbijtfilms tot de vrijdag voorafgaand aan de ontbijtfilm te reserveren. Daarna is het uitsluitend nog mogelijk om losse filmkaarten te bestellen.
Prijs film inclusief ontbijt: € 18,50 per persoon | Prijs film € 9,- per persoon

DE FILM 
Ajatashatru Lavash Patel heeft zijn hele leven mensen voor de gek gehouden met zijn straatmagie en fakir-stunts in zijn vertrouwde buurtje in Mumbai. Wanneer hij besluit een reis te maken om zijn vader te vinden die hij nooit heeft gekend, wordt hij onverwachts meegesleept in een eindeloos avontuur, met dank aan een IKEA-kast. 
Genre: avontuur | Cast: Dhanush, Bérénice Bejo, Erin Moriarty | Regie: Ken Scott

DE TELEGRAAF (★★★★) “Een hartverwarmende ode aan de rijkdom van verbeeldingskracht en de magie van het verhalen vertellen. Gekruid met enkele muzikale en filosofische elementen levert dat een weelderige en onweerstaanbare feelgoodfilm op.”
NOORDHOLLANDS DAGBLAD (★★★★) “Onweerstaanbaar sprookje”
VPRO Cinema (★★★) 'Een lichtvoetige, soms verrassend amusante feelgoodfilm'
NRC (★★★) 'The Extraordinary Journey of the Fakir overstijgt alle grenzen

FILMABONNEMENT: 6 films voor de prijs van 5!
Voor € 46,20 bezoekt u gedurende seizoen 2018-2019 zes (reguliere) films naar keuze. De normale prijs voor zes films bedraagt € 55,50. Een voordeel dus van € 9,30 p.p.! Het filmabonnement is niet online te bestellen, maar uitsluitend bij de theaterkassa (aan de balie of telefonisch).

De Nationale Bioscoopbon is ook te koop en inwisselbaar bij Theater De Leest.

Reacties & Recensies


zo 13 jan 2019 11:00 - 12:40 uur Rabozaal ontbijtfilm € 9,25 Excl. € 0,90 ticketkosten (voor filmkaarten gelden GEEN ticketkosten, deze worden automatisch weer verwijderd aan het einde van het bestelproces) ?

Reacties & Recensies


Wellicht ook interessant voor u

ontbijtfilm
zo 27 okt 2019 / 11:00 uur Downton Abbey | Ontbijtfilm Hugh Bonneville, Laura Carmichael e.a. meer informatie
film
zo 27 okt 2019 / 14:15 uur Wat is dan liefde | High Wine Elise Schaap, Maarten Heijmans e.a. meer informatie
Tip een vriend
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in uw agenda
* verplichte velden