Kidsdag - Playmobil De Film (NL/6+) Stemmen: Sander van de Pavert, Ruben Nicolai, Jandino Asporaat e.a.

KINDERPRIJS: € 6,-

Wanneer haar jongere broertje Charlie plotseling verdwijnt in het magische, geanimeerde universum van Playmobil®, begint Marla aan de zoektocht van haar leven. Terwijl ze een fantastische reis door adembenemende nieuwe werelden maakt, werkt Marla samen met enkele heldhaftige nieuwe vrienden waaronder de goedgebekte vrachtwagenchauffeur Del, de onstuimige en charismatische geheimagent Rex Dasher, een lieve maar klungelige robot en een extravagante fee. Door hun spannende avontuur realiseren Marla en Charlie zich dat ondanks dat het leven soms niet helemaal volgens plan verloopt, je alles kunt bereiken zolang je maar in jezelf gelooft!
Genre: animatie/familiefilm | Stemmen: Sander van de Pavert, Ruben Nicolai, Jandino Asporaat, Rutger Vink, Nikkie de Jager e.a. | Regie: Lino DiSalvo

De Leest Kidsdag
Op 13 oktober is het De Leest Kidsdag! Op deze dag staat het theater bol van de activiteiten. In de grote zaal is de monsterlijk goede familievoorstelling Rovers (4+) te zien en in de kleine zaal vertonen we drie films. Daarnaast kunnen kinderen gratis deelnemen aan creatieve workshops van Kunstencentrum Waalwijk, spelen met grote bouwblokken, zich laten schminken en nog veel meer! Bekijk het programma >>

De andere films die op deze dag te zien zijn: Stip & Vlek doen weer gek (PeuterPret) & De Club van Lelijke Kinderen (NL/6+).

De Nationale Bioscoopbon is ook te koop en inwisselbaar bij Theater De Leest.

Reacties & Recensies


zo 13 okt 2019 13:45 - 15:25 uur Thermaflexzaal film € 9,25 Excl. € 0,90 ticketkosten (voor filmkaarten gelden GEEN ticketkosten, deze worden automatisch weer verwijderd aan het einde van het bestelproces) ?

Reacties & Recensies


Wellicht ook interessant voor u

film
wo 19 feb 2020 / 15:30 uur De Grote Slijmfilm Bibi, Géza Weisz, Djamila e.a. meer informatie
film
wo 19 feb 2020 / 20:30 uur Parasite (16+) Kang-ho Song, Sun-kyun Lee e.a. meer informatie
Tip een vriend
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in uw agenda
* verplichte velden