Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge (12+) Johnny Depp, Javier Bardem e.a.

Vijfde deel in de succesvolle reeks met Johnny Depp als kapitein Jack Sparrow.

Jack Sparrow heeft het ongeluk weer eens aan zijn kant als blijkt dat de verschrikkelijke Captain Salazar en diens spookpiraten naar hem op zoek zijn. En niet om een gezellig flesje rum te delen. Sparrows enige hoop is het vinden van de Trident van Poseidon. Degene die dit machtige artefact in handen heeft, regeert immers over alle zeeën.

Cast: Johnny Depp, Javier Bardem e.a. | Regie: Espen Sandberg, Joachim Rønning

LET OP! Dit is een première film. Kortingsbonnen kunnen hiervoor niet worden ingewisseld.

12 jaar film classificatie
Kinderen, onder begeleiding van een volwassene, worden toegelaten bij films gekeurd voor 12 jaar en ouder. Kijkwijzer waarschuwt voor mogelijke schadelijke beelden in films met de leeftijdskeuring 12 jaar voor kinderen onder deze leeftijd. De verantwoordelijkheid en de keuze om de film toch te bezoeken, na het advies van Kijkwijzer, ligt bij de volwassene. Bij kinderen, zonder volwassen begeleider, wordt er bij twijfel naar de leeftijd geïnformeerd. Indien blijkt dat iemand jonger is dan 12 wordt er geen toegang verleend voor een film die gekeurd is voor 12 jaar en ouder.

FILMABONNEMENT: 6 films voor de prijs van 5!
Voor € 42,50 bezoekt u gedurende dit seizoen zes (reguliere) films naar keuze. De normale prijs voor zes films bedraagt € 51,-. Een voordeel dus van € 8,50 p.p.! Het filmabonnement is te bestellen via 0416-331751 (ma t/m vr 11.00 - 13.00 uur).

De Nationale Bioscoopbon is ook te koop en inwisselbaar bij Theater De Leest.

Reacties & Recensies


ma 17 jul 2017 19:45 - 22:20 uur Thermaflexzaal film € 7,50 Prijs excl. € 0,85 ticketkosten. Voor filmkaarten en extra's gelden GEEN ticketkosten, deze worden automatisch weer verwijderd aan het einde van het bestelproces ?

Reacties & Recensies


Wellicht ook interessant voor u

film
vr 25 mei 2018 / 19:45 uur Finding Your Feet Imelda Staunton, Timothy Spall, Joanna Lumley e.a. meer informatie
film
di 29 mei 2018 / 20:15 uur Lady Bird Saoirse Ronan, Tracy Letts e.a. meer informatie
Tip een vriend
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in uw agenda
* verplichte velden