Onze Jongens in Miami Jim Bakkum, Martijn Fischer, Eva van der Wijdeven e.a.

Sinds vrijdag 14 februari worden er alleen nog losse filmkaarten voor deze film verkocht à €9,25 per persoon . Het High Wine arrangement is per heden helaas niet meer te boeken. De film start om 15.00 uur.

In Onze jongens in Miami is Jorrit (Jim Bakkum) weer single en gaat hij samen met Bas (Martijn Fischer) een stripclub openen in Miami. Uiteraard vliegt ook Thijs (Juvat Westendorp) naar Miami samen met nieuwe stripper en collega-bouwvakker Boris (Malik Mohammed). Ze moeten flink aan de bak want de club blijkt een enorme bouwval en de mannen komen er al snel achter dat ze te maken hebben met stevige concurrentie.

Genre: komedie | Cast: Jim Bakkum, Eva van der Wijdeven, Martijn Fischer, Juvat Westendorp, Malik Mohammed | Regisseur: Johan Nijenhuis

High Wine
U wordt om 14.15 uur ontvangen met een proeverijtje van 3 glaasjes wijn waar u rustig van kunt genieten. Aansluitend bekijkt u om 15.00 uur Onze Jongens. Na afloop van de film staat het door u gekozen wijntje voor u klaar, samen met een assortiment van heerlijke hapjes.
In verband met de inkoop zijn kaarten voor High Wine & Film tot uiterlijk 2 dagen voorafgaand aan de film te reserveren. Daarna is het uitsluitend nog mogelijk om losse filmkaarten te bestellen.

FILMABONNEMENT: 6 films voor de prijs van 5!
Voor € 46,20 bezoekt u gedurende seizoen 2019-2020 zes (reguliere) films naar keuze. De normale prijs voor zes films bedraagt € 55,50. Een voordeel dus van € 9,30 p.p.! Het filmabonnement is niet online te bestellen, maar uitsluitend bij de theaterkassa (aan de balie of telefonisch).

De Nationale Bioscoopbon is ook te koop en inwisselbaar bij Theater De Leest.

Reacties & Recensies


zo 16 feb 2020 15:00 - 16:50 uur Rabozaal film € 9,25 Excl. € 0,90 ticketkosten (voor filmkaarten gelden GEEN ticketkosten, deze worden automatisch weer verwijderd aan het einde van het bestelproces) ?

Reacties & Recensies


Wellicht ook interessant voor u

film
wo 26 feb 2020 / 13:00 uur Dolittle (NL/6+) Stemmen: Fedja van Huêt, Roman Derwig, Ilse Warringa e.v.a. meer informatie
film
wo 26 feb 2020 / 13:30 uur De Grote Slijmfilm Bibi, Géza Weisz, Djamila e.a. meer informatie
Tip een vriend
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in uw agenda
* verplichte velden