Miss Sloane Jessica Chastain, Gugu Mbatha-Raw e.a.

Spannend drama waarin Jessica Chastain haar carrière op het spel zet wanneer ze zich keert tegen de wapenlobby waarvoor ze jarenlang heeft gewerkt.

Briljant, zelfverzekerd en gewetenloos. Elizabeth Sloane is een van de machtigste en meest gewilde lobbyisten in Washington. Om winst te behalen voor haar cliënten laat ze zich nergens door tegenhouden. Maar als het hoofd van de machtige wapenlobby haar om hulp vraagt bij het tegenhouden van een controversieel wetsvoorstel, keert ze zich tegen hem. Elizabeth sluit zich aan bij een klein kantoor waar ze op de toppen van haar kunnen de juridische en ethische grenzen tot het uiterste rekt om de wet erdoor te krijgen. De succesvolle Sloane wordt gedwongen om genadeloos te zijn en haar eigen carrière en die van anderen op het spel te zetten in de bikkelharde campagne tegen de haast almachtige wapenlobby.

Cast: Jessica Chastain, Gugu Mbatha-Raw e.a. | Regie: John Madden

FILMABONNEMENT: 6 films voor de prijs van 5!
Voor € 42,50 bezoekt u gedurende dit seizoen zes (reguliere) films naar keuze. De normale prijs voor zes films bedraagt € 51,-. Een voordeel dus van € 8,50 p.p.! Het filmabonnement is te bestellen via 0416-331751 (ma t/m vr 11.00 - 13.00 uur).

De Nationale Bioscoopbon is ook te koop en inwisselbaar bij Theater De Leest.

zo 23 apr 2017 20:15 - 22:30 uur Rabozaal film € 7,50 all-in prijs ?
Extra's

Wellicht ook interessant voor u

film
vr 22 sep 2017 / 19:45 uur Tulipani Gijs Naber, Anneke Sluiters e.a. meer informatie
film
zo 24 sep 2017 / 15:00 uur Brandweerman Sam: UFO Alarm (NL/AL) Stemmen: Job Bovelander e.a. meer informatie
Tip een vriend
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden