Filmclub De Leest: Médecin de campagne François Cluzet, Marianne Denicourt e.a.

Houdt u van film? Vindt u het gezellig om met andere filmliefhebbers samen te komen? En laat u zich graag verrassen door de filmkeuze van onze filmprogrammeur? Dan is Filmclub De Leest wellicht iets voor u! Omgerekend betaalt u per film slechts € 7,50 en u ontvangt maandelijks mail van ons met filminformatie en leuke extraatjes. Lees meer over de Filmclub >>

Filmclub De Leest vertoont op dinsdagochtend 16 januari de film Médecin de campagne. Om 10.00 uur gaat het theater open, zodat u desgewenst nog een kopje koffie of thee kunt drinken. Vanaf 10.30 uur start het programma in de Thermaflex zaal op de eerste verdieping een (korte) inleiding en aansluitend vangt de film aan.

Médecin de campagne is een heerlijke tragikomedie - met o.a. François Cluzet, bekend van Intouchables - van de Franse regisseur Thomas Lilti, die zelf ook huisarts is.
Jean-Pierre is een huisarts van de oude stempel met een drukke praktijk op het Franse platteland. Zeven dagen per week kunnen zijn patiënten op hem rekenen. Hij luistert, verzorgt, stelt gerust. Wanneer bij Jean-Pierre kanker wordt geconstateerd, is rustiger aan doen dan ook geen optie. Ondanks het feit dat François tegensputtert, stuurt zijn arts een vervanger naar de praktijk. Nathalie, nog maar net begonnen als arts en niet gewend aan het dorpse leven, wordt door Jean-Pierre behoorlijk op de proef gesteld. Nathalie laat zich echter niet kennen en gaandeweg weet ze de dorpsbewoners en ook Jean-Pierre voor zich te winnen. Médecin de campagne is een heerlijke tragikomedie van de Franse regisseur Thomas Lilti, die zelf ook huisarts is. Zijn ervaring maakt van Médecin de campagne een oprecht en invoelbaar drama. De film wordt geprezen om zijn authenticiteit en het overtuigende acteerwerk van François Cluzet (Intouchables), voor deze rol genomineerd voor een César, en Marianne Denicourt (La belle noiseuse). Médecin de campagne was in Frankrijk een echte publiekslieveling en één van de grootste filmhits van het afgelopen jaar. 

Cast: François Cluzet, Marianne Denicourt | Regie: Thomas Lilti


Bent u geen lid van Filmclub De Leest en wilt u deze film toch bezoeken? Dan betaalt u € 9,- (in plaats van € 7,50). Wilt u lid worden van Filmclub De Leest? Neem dan contact op met de theaterkassa via 0416-331751 of mail naar theaterkassa@deleest.nl

FILMABONNEMENT: 6 films voor de prijs van 5!
Voor € 45,- bezoekt u gedurende dit seizoen zes (reguliere) films naar keuze. De normale prijs voor zes films bedraagt € 54,-. Een voordeel dus van € 9,- p.p.! Het filmabonnement is te bestellen via 0416-331751 (ma t/m vr 11.00 - 13.00 uur). 

De Nationale Bioscoopbon is ook te koop en inwisselbaar bij Theater De Leest.

di 16 jan 2018 10:30 - 12:15 uur Thermaflexzaal film € 9,00 all-in prijs ?

Wellicht ook interessant voor u

film
zo 21 jan 2018 / 16:00 uur Dr. Knock Omar Sy, Alex Lutz e.a. meer informatie
film
ma 22 jan 2018 / 20:15 uur The Killing of a Sacred Deer Colin Farrell, Nicole Kidman e.a. meer informatie
Tip een vriend
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in uw agenda
* verplichte velden