Médecin de Campagne Francois Cluzet, Marianne Denicourt e.a.

CINEDINSDAG ACTIE! U BEZOEKT DEZE FILM VOOR SLECHTS €4,50!
(niet in combinatie met andere kortingen)

"Charmant portret van Franse dorpsarts" ★★★ NRC

Médecin de campagne is een heerlijke tragikomedie - met o.a. François Cluzet, bekend van Intouchables - van de Franse regisseur Thomas Lilti, die zelf ook huisarts is.
Jean-Pierre is een huisarts van de oude stempel met een drukke praktijk op het Franse platteland. Zeven dagen per week kunnen zijn patiënten op hem rekenen. Hij luistert, verzorgt, stelt gerust. Wanneer bij Jean-Pierre kanker wordt geconstateerd, is rustiger aan doen dan ook geen optie. Ondanks het feit dat François tegensputtert, stuurt zijn arts een vervanger naar de praktijk. Nathalie, nog maar net begonnen als arts en niet gewend aan het dorpse leven, wordt door Jean-Pierre behoorlijk op de proef gesteld. Nathalie laat zich echter niet kennen en gaandeweg weet ze de dorpsbewoners en ook Jean-Pierre voor zich te winnen. Médecin de Campagne is een heerlijke tragikomedie van de Franse regisseur Thomas Lilti, die zelf ook huisarts is. Zijn ervaring maakt van Médecin de campagne een oprecht en invoelbaar drama. De film wordt geprezen om zijn authenticiteit en het overtuigende acteerwerk van François Cluzet (Intouchables), voor deze rol genomineerd voor een César, en Marianne Denicourt (La Belle Noiseuse). Médecin de Campagne was in Frankrijk een echte publiekslieveling en één van de grootste filmhits van het afgelopen jaar. 

Cast: François Cluzet, Marianne Denicourt | Regie: Thomas Lilti

 

FILMABONNEMENT: 6 films voor de prijs van 5!

Voor € 45,- bezoekt u gedurende dit seizoen zes (reguliere) films naar keuze. De normale prijs voor zes films bedraagt € 54,-. Een voordeel dus van € 9,- p.p.! Het filmabonnement is te bestellen via 0416-331751 (ma t/m vr 11.00 - 13.00 uur). 

De Nationale Bioscoopbon is ook te koop en inwisselbaar bij Theater De Leest.

Reacties & Recensies


di 20 mrt 2018 20:15 - 22:00 uur Rabozaal film € 4,50 Excl. € 0,85 ticketkosten (voor filmkaarten gelden GEEN ticketkosten, deze worden automatisch weer verwijderd aan het einde van het bestelproces) ?

Reacties & Recensies


Wellicht ook interessant voor u

film
zo 16 dec 2018 / 15:15 uur Film | All You Need is Love Fedja van Huêt, Bracha van Doesburgh e.a. meer informatie
film
di 18 dec 2018 / 10:30 uur Cold War Tomasz Kot, Joanna Kulig e.a meer informatie
Tip een vriend
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in uw agenda
* verplichte velden