Mary Poppins Returns Emily Blunt, Colin Firth, Meryl Streep e.a.

Kindprijs € 6,15

LET OP! Deze film wordt op zaterdag 22, zaterdag 29 december en zaterdag 5 januari vertoond met Nederlandse nasynchronisatie. De andere dagen is de film te zien met Nederlandse ondertiteling.

Mary Poppins keert terug in de betoverende en compleet nieuwe musical Mary Poppins Returns. In dit vervolg schiet Mary Poppins de Banks-familie na een tragische gebeurtenis opnieuw te hulp, om het plezier en de magie terug te brengen in hun leven. Emily Blunt schittert als Mary Poppins, de perfecte super nanny die van elke simpele taak een onvergetelijk, fantastisch avontuur maakt. Haar vriend Jack, gespeeld door Lin-Manuel Miranda, is een optimistische lantaarnopsteker die licht en leven naar de straten van Londen brengt. Beleef een magische kerst met de hele familie en zing en dans met Mary Poppins in deze vrolijke en nostalgische musical. Heerlijke winterfilm om blij van te worden.

Genre: musical | Cast: Emily Blunt, Colin Firth, Meryl Streep e.a | Regie: Rob Marshall

Premièrefilm / geen kortingen (BuurtKadoos-vouchers zijn niet inwisselbaar bij deze film)

FILMABONNEMENT: 6 films voor de prijs van 5!
Voor € 46,20 bezoekt u gedurende seizoen 2018-2019 zes (reguliere) films naar keuze. De normale prijs voor zes films bedraagt € 55,50. Een voordeel dus van € 9,30 p.p.! Het filmabonnement is niet online te bestellen, maar uitsluitend bij de theaterkassa (aan de balie of telefonisch).

De Nationale Bioscoopbon is ook te koop en inwisselbaar bij Theater De Leest.

Reacties & Recensies


do 27 dec 2018 14:30 - 16:40 uur Rabozaal film € 9,00 Excl. € 0,90 ticketkosten (voor filmkaarten gelden GEEN ticketkosten, deze worden automatisch weer verwijderd aan het einde van het bestelproces) ?

Reacties & Recensies


Wellicht ook interessant voor u

film
di 19 nov 2019 / 19:45 uur Ad Astra Brad Pitt, Tommy Lee Jones e.a meer informatie
film
di 26 nov 2019 / 19:45 uur Pavarotti Regie: Ron Howard meer informatie
Tip een vriend
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in uw agenda
* verplichte velden