Last Christmas | High Wine Emilia Clarke, Henry Golding e.a.

High Wine: U wordt om 14.15 uur ontvangen met een proeverijtje van 3 glaasjes wijn waar u rustig van kunt genieten. Aansluitend bekijkt u om 15.00 uur Last Christmas. Na afloop van de film staat het door u gekozen wijntje voor u klaar, samen met een assortiment van heerlijke hapjes. 

Sinds vrijdag 13 december worden er alleen nog losse filmkaarten voor deze film verkocht à €9,25 per persoon . Het High Wine arrangement is per heden helaas niet meer te boeken. De film start om 15.00 uur.

De jonge, losbandige en soms wat humeurige Kate (Emilia Clarke) is niet tevreden over haar leven. Niet alleen vanwege de zware periode die ze heeft doorstaan, maar ook door het irritante gerinkel van de belletjes aan haar schoenen - zij werkt namelijk als elf in een kerstwinkel die het hele jaar door open is. Tom (Henry Golding) lijkt te mooi om waar te zijn als hij haar leven binnen komt lopen en hij door de muur die Kate om zich heen gebouwd heeft heen lijkt te breken. Terwijl Londen zich klaarmaakt voor de mooiste tijd van het jaar, lijkt niks goed te gaan voor deze twee, maar soms moet je gewoon naar je hart luisteren... en een beetje ‘faith’ hebben. De muziek van George Michael en Wham! is prominent aanwezig in Last Christmas, waaronder natuurlijk ook de bitterzoete kerstklassieker waar de film haar naam aan ontleent. Daarnaast zal in deze film een nummer van deze legendarische artiest te horen zijn die nog nooit eerder uitgebracht is. George Michael heeft gedurende zijn succesvolle carrière meer dan 115 miljoen albums verkocht en tal van hits gescoord.

Genre: romantiek, komedie | Cast: Emilia Clarke, Henry Golding, Michelle Yeoh, Emma Thompson | Regisseur: Paul Feig

Reserveren:
In verband met de inkoop zijn kaarten voor High Wine & Film tot uiterlijk 2 dagen voorafgaand aan de film te reserveren. Daarna is het uitsluitend nog mogelijk om losse filmkaarten te bestellen.

FILMABONNEMENT: 6 films voor de prijs van 5!
Voor € 46,20 bezoekt u gedurende seizoen 2019-2020 zes (reguliere) films naar keuze. De normale prijs voor zes films bedraagt € 55,50. Een voordeel dus van € 9,30 p.p.! Het filmabonnement is niet online te bestellen, maar uitsluitend bij de theaterkassa (aan de balie of telefonisch).

De Nationale Bioscoopbon is ook te koop en inwisselbaar bij Theater De Leest.

Reacties & Recensies


zo 15 dec 2019 15:00 - 16:45 uur Thermaflexzaal film € 9,25 Excl. € 0,90 ticketkosten (voor filmkaarten gelden GEEN ticketkosten, deze worden automatisch weer verwijderd aan het einde van het bestelproces) ?

Reacties & Recensies


Wellicht ook interessant voor u

film
di 21 jan 2020 / 19:45 uur Parasite (16+) Kang-ho Song, Sun-kyun Lee e.a. meer informatie
film
wo 22 jan 2020 / 14:30 uur Frozen 2 (NL/6+) Stemmen: Noortje Herlaar, Willemijn Verkaik e.a. meer informatie
Tip een vriend
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in uw agenda
* verplichte velden