Karakter Tonen | documentaire Volvo Ocean Race Inclusief voorbespreking door Anje-Marijcke van Boxtel

3 jaar geleden eindigde het Nederlandse team van Bouwe Bekking op de 2e plaats in de beruchte Volvo Ocean race. Het was mentaal en fysiek zwaar. In 2017 besloot Team Brunel nogmaals mee te doen ondanks dat Akzo Nobel al de Nederlandse vlag had overgenomen.Het werd de Nederlandse versie van deze Oceaan uitdaging. Carolijn Brouwer, Annemieke Bes, Simeon Tienpont, Carlo Huisman en Bouwe Bekking verdedigden op verschillende boten de eer van ons land. Een race die alleen op karakter gewonnen kan worden. Omgaan met hoogte punten en dieptepunten. De strijd tussen de mens en de elementen.

Anje-Marijcke van Boxtel is organisatiepsycholoog. Ze werkt internationaal als spreker en executive (team) coach in leiderschaps-, team- en organisatieontwikkeling. Met name in het bedrijfsleven, maar nu en dan ook in de topsport. Als teamcoach begeleidde ze Team Brunel in de Volvo Ocean Race 2017-2018. Het team van Bouwe Bekking vloog haar in op de 11 stopovers over de hele wereld. Op het laatste moment geformeerd, kwam het Team maar moeilijk op gang. Na een omslag in Auckland halverwege de race vond het team haar vorm en creëerden de zeilers sensatie toen ze opklommen naar een gedeelde eerste plaats in het klassement. Voor haar rol werd Anje-Marijcke genomineerd als Coach van het Jaar door het Watersportverbond. Zij publiceerde met fotograaf Oswald Schwirtz het fotoboek ‘A sea change, Team Brunel in de Volvo Ocean Race 2017-2018’. Anje-Marijcke verleende ook haar medewerking aan de film ‘Karakter tonen’. Zij zal op 18 december de film inleiden. 

FILMABONNEMENT: 6 films voor de prijs van 5!
Voor € 45,- bezoekt u gedurende seizoen 2018-2019 zes (reguliere) films naar keuze. De normale prijs voor zes films bedraagt € 54,-. Een voordeel dus van € 9,- p.p.! Het filmabonnement is niet online te bestellen, maar uitsluitend bij de theaterkassa (aan de balie of telefonisch).

De Nationale Bioscoopbon is ook te koop en inwisselbaar bij Theater De Leest.

Reacties & Recensies


di 18 dec 2018 20:15 uur Rabozaal film € 9,00 Excl. € 0,85 ticketkosten (voor filmkaarten gelden GEEN ticketkosten, deze worden automatisch weer verwijderd aan het einde van het bestelproces) ?
Extra's

Reacties & Recensies


Wellicht ook interessant voor u

film
di 18 dec 2018 / 10:30 uur Cold War Tomasz Kot, Joanna Kulig e.a meer informatie
film
di 18 dec 2018 / 19:45 uur First Man Ryan Gosling, Claire Foy e.a. meer informatie
Tip een vriend
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in uw agenda
* verplichte velden