Jusqu'à la garde Lea Drucker, Denis Menochet e.a.

Jusqu’à la garde ging in wereldpremière tijdens het Venetië Film Festival en won daar zowel de prijs voor Beste Regie als de ‘Luigi De Laurentijs’ Award voor Beste debuut. Op het filmfestival van San Sebastian werd de film bekroond met de Publieksprijs.

Tijdens de scheidingsprocedure van haar man besluit Miriam de volledige voogdij over hun zoon Julien aan te vragen. Wanneer de rechter besluit om een gedeelde voogdij toe te kennen, voelt Julien zich verscheurd tussen zijn ouders. Als beschermengel van zijn moeder voor zijn jaloerse vader, doet Julien zijn best de goede vrede te bewaren om zo het ergst denkbare te voorkomen.

Cast: Léa Drucker, Denis Ménochet, Thomas Gioria | Regisseur: Xavier Legrand

★★★★ - de Volkskrant: "Jusqu'à la garde is een wurggreep van een film."

FILMABONNEMENT: 6 films voor de prijs van 5!
Voor € 45,- bezoekt u gedurende dit seizoen zes (reguliere) films naar keuze. De normale prijs voor zes films bedraagt € 54,-. Een voordeel dus van € 9,- p.p.! Het filmabonnement is te bestellen via 0416-331751 (ma t/m vr 11.00 - 13.00 uur).

 

Reacties & Recensies


di 24 apr 2018 20:15 - 21:50 uur Rabozaal film € 9,00 Excl. € 0,85 ticketkosten (voor filmkaarten gelden GEEN ticketkosten, deze worden automatisch weer verwijderd aan het einde van het bestelproces) ?

Reacties & Recensies


Wellicht ook interessant voor u

film
di 18 sep 2018 / 19:45 uur Klanken van Oorsprong Riem de Wolff, Liesbeth List, Anneke Grönloh e.a. meer informatie
film
di 18 sep 2018 / 20:15 uur On Chesil Beach Saoirse Ronan, Billy Howle e.a. meer informatie
Tip een vriend
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in uw agenda
* verplichte velden