Janneman Robinson & Poeh (NL/6+) Disney’s hartverwarmende live-actionavontuur

Kindprijs (t/m 12 jaar) € 6,-

Beleef een hartverwarmend avontuur met Poeh en zijn vrienden.


Disney’s hartverwarmende live-actionavontuur Janneman Robinson & Poeh vertelt het verhaal van Janneman Robinson, het jongetje dat vroeger talloze avonturen beleefde met Winnie de Poeh in het Honderd Bunderbos en nu is opgegroeid tot een volwassen man die de weg is kwijtgeraakt. Het is nu aan Winnie de Poeh en zijn vriendjes om hem wegwijs te maken in onze wereld en hem te herinneren aan de liefdevolle jongen die hij ooit was. De inmiddels opgegroeide Janneman Robinson is niet gelukkig, hij moet veel werken en wordt niet goed betaald, waardoor zijn toekomst onzeker is. Hij heeft een gezin, maar door zijn werk heeft hij maar weinig tijd voor zijn vrouw en dochter. Janneman is bijna vergeten dat hij zijn jeugd heeft doorgebracht met de eenvoudige, honing-liefhebbende beer Winnie de Poeh en zijn vriendjes. Op een dag wordt hij herenigd met Winnie de Poeh, die hem eraan herinnert dat nietsdoen soms gewoon goed is. Als de aktetas van Janneman Robinson op ongelukkige wijze verdwijnt, gaan Poeh en zijn vriendjes, Knorretje, Iejoor en Teigetje op avontuur in London om hem terug te brengen, want beste vrienden zullen er altijd voor je zijn.

Cast: Ewan McGregor e.a. | Regie: Marc Forster | genre: jeugd & familie

De Leest Kidsdag
Deze film is onderdeel van De Leest Kidsdag. Op deze dag staat het theater bol van de activiteiten. In de grote zaal is de familievoorstelling Pipo de Musical (4+) te zien en in de kleine zaal vertonen we drie films. Daarnaast kunnen kinderen gratis deelnemen aan creatieve workshops van Kunstencentrum Waalwijk, aanschuiven in de voorleeshoek (i.s.m. Bibliotheek Midden-Brabant), zich laten schminken en nog veel meer! Bekijk het programma >>

De andere films die op deze dag te zien zijn: Rita & Krokodil 2 (Peuterpret) & Hotel Transsylvanië 3.

 

Reacties & Recensies


zo 21 okt 2018 15:15 - 17:05 uur Thermaflexzaal film € 9,00 Excl. € 0,90 ticketkosten (voor filmkaarten gelden GEEN ticketkosten, deze worden automatisch weer verwijderd aan het einde van het bestelproces) ?

Reacties & Recensies


Wellicht ook interessant voor u

film
di 3 sep 2019 / 19:45 uur Rocketman Taron Egerton, Jamie Bell, Richard Madden e.a. meer informatie
film
di 10 sep 2019 / 19:45 uur Richard Says Goodbye Johnny Depp, Rosemarie DeWitt, Danny Huston e.a. meer informatie
Tip een vriend
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in uw agenda
* verplichte velden