Filmclub: I, Tonya Margot Robbie, Allison Janney, Sebastian Stan e.a.

Houdt u van film? Vindt u het gezellig om met andere filmliefhebbers samen te komen? En laat u zich graag verrassen door de filmkeuze van onze filmprogrammeur? Dan is Filmclub De Leest wellicht iets voor u! De titels die vertoond worden zijn films en documentaires die nog niet in première zijn gegaan. U bent er dus als eerste bij! Meld u snel aan via de theaterkassa: 0416-331751 (telefonisch bereikbaar van ma t/m vr 11.00 - 13.30 uur) of per e-mail: theaterkassa@deleest.nl

De prijs voor een lidmaatschap voor per seizoen (7 films) is € 52,50. Het seizoen is al begonnen, maar u kunt nog lid worden tegen de resterende prijs van € 22,50 voor 3 films (prijs per film € 7,50).

NB U kunt de film ook bezoeken als u geen lid bent. U betaalt dan de gewone prijs van € 9,-

Over I, Tonya
Waargebeurd en aandoenlijk portret van een buitenbeentje met een talent groter dan zichzelf

Kunstschaatsster Tonya Harding (Margot Robbie) is een natuurtalent en niets lijkt haar selectie voor de Olympische Spelen in de weg te staan. Maar Tonya is bepaald niet van goede komaf, haar vulgaire outfits en gedrag zijn de keurige schaatswereld een doorn in het oog. Omringd door idioten, met goede én slechte bedoelingen, beraamt Tonya een plan om wraak te nemen op haar grootste concurrente: de engelachtige Nancy Kerrigan. Eén van de grootste Amerikaanse sportschandalen is geboren... Margot Robbie schittert als de verguisde Tonya Harding, en Allison Janney zet als moeder van Tonya een filmpersonage voor de eeuwigheid neer. Regisseur Craig Gillespie (‘Lars and the real girl’) vindt met ‘I, Tonya’ een uniek evenwicht tussen humor, geweld en ontroering.

met Margot Robbie, Sebastian Stan en Allison Janney e.a. | regie: Craig Gillespie

Reacties & Recensies


di 20 feb 2018 10:30 - 12:30 uur Thermaflexzaal film € 9,00 Excl. € 0,85 ticketkosten (voor filmkaarten gelden GEEN ticketkosten, deze worden automatisch weer verwijderd aan het einde van het bestelproces) ?

Reacties & Recensies


Wellicht ook interessant voor u

film
vr 18 jan 2019 / 19:45 uur Cold War Tomasz Kot, Joanna Kulig e.a meer informatie
film
za 26 jan 2019 / 21:00 uur Bohemian Rhapsody Rami Malek, Lucy Boynton e.a. meer informatie
Tip een vriend
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in uw agenda
* verplichte velden