Dragged Across Concrete | Bierproeverij Mel Gibson, Vince Vaughn, Jennifer Carpenter e.a.

U kunt nog losse filmkaarten kopen voor deze film. Het bierproeverij arrangement (aanvang 13.45 uur) is niet meer boekbaar. De film start om 14.30 uur.

Brett Ridgeman (Mel Gibson) and Anthony Lurasetti (Vince Vaugn) zijn twee doorgewinterde politiemannen die vanwege een video van een hardhandige arrestatie geschorst worden door hun politiechef Calvert (Don Johnson). Wanneer het duo zonder salaris, gekrenkt en platzak een tip ontvangt over een geplande bankoverval, besluiten ze dat ze dat de tijd is aangebroken om, na jarenlang op te zijn opgekomen voor het recht van de samenleving, eens voor zichzelf op te komen.

Bierproeverij
Heef u het bierproeverij arrangement geboekt? Dan wordt u om 13.45 uur ontvangen met een proeverijtje van 3 speciaal bieren waar u rustig van kunt genieten. Aansluitend bekijkt u Dragged Across Concrete: een actiefilm met 'goodold' Mel Gibson. Na afloop van de film staat het door u gekozen biertje voor u klaar, samen met een assortiment van heerlijke hapjes. Jonge filmbezoekers kunnen in plaats van de bierproeverij twee andere consumpties bestellen en verder wel gebruik maken van het arrangement.

Let op: kijkwijzer 16+. Kinderen jonger dan 16 jaar worden wel toegelaten onder begeleiding van een volwassene.

Genre: Actie | Cast: Mel Gibson, Vince Vaughn. e.a.| Regie: S. Craig Zahler

VPRO Cinema (★★★★★): 'Stijfkoppige personages en snedige dialogen'

FILMABONNEMENT: 6 films voor de prijs van 5!
Voor € 46,20 bezoekt u gedurende seizoen 2018-2019 zes (reguliere) films naar keuze. De normale prijs voor zes films bedraagt € 55,50. Een voordeel dus van € 9,30 p.p.! Het filmabonnement is niet online te bestellen, maar uitsluitend bij de theaterkassa (aan de balie of telefonisch).
De Nationale Bioscoopbon is ook te koop en inwisselbaar bij Theater De Leest.

Reacties & Recensies


zo 16 jun 2019 14:30 - 17:05 uur Thermaflexzaal film € 9,25 Excl. € 0,90 ticketkosten (voor filmkaarten gelden GEEN ticketkosten, deze worden automatisch weer verwijderd aan het einde van het bestelproces) ?

Reacties & Recensies


Wellicht ook interessant voor u

film
di 25 jun 2019 / 19:45 uur Shadow Een film van Zhang Yimou meer informatie
film
di 25 jun 2019 / 20:15 uur Green Book Viggo Mortensen, Mahershala Ali e.a. meer informatie
Tip een vriend
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in uw agenda
* verplichte velden