De Fabeltjeskrant & De Grote Dierenbos-spelen Stemmen: Georgina Verbaan, Armin van Buuren e.a.

Kindprijs € 6,15

BIJ DE EERSTE VERTONING VAN  DE FABELTJESKRANT OP VR 21 DEC IS ER VANAF 16.00 UUR EEN KIDS MIDDAG!
De gezellige kleurtafel staat in de foyer, er zijn kerstkransjes en er is warme chocolademelk verkrijgbaar. Een fijn begin van de kerstvakantie!

In het Grote Dierenbos is weer van alles te beleven. De picknick van Juffrouw Ooievaar dreigt in het water te vallen als Bor de Wolf geen uitnodiging heeft ontvangen en de andere dieren verdwalen. Daarnaast arriveert er een bijzondere nieuwe gast in Fabeltjesland; Peter Panda uit China. Hij is de neef van Droes de Beer en op wereldreis. Juffrouw Ooievaar vindt het maar niets, zo'n dier uit een ver land. Maar de nieuwkomer komt goed van pas als scheidsrechter bij de jaarlijkse Grote Dierenbos-spelen. In de spannende competitie nemen Team Zwart en Team Wit het tegen elkaar op. Welk team zal er winnen?

FILMABONNEMENT: 6 films voor de prijs van 5!
Voor € 45,- bezoekt u gedurende seizoen 2018-2019 zes (reguliere) films naar keuze. De normale prijs voor zes films bedraagt € 54,-. Een voordeel dus van € 9,- p.p.! Het filmabonnement is niet online te bestellen, maar uitsluitend bij de theaterkassa (aan de balie of telefonisch).

De Nationale Bioscoopbon is ook te koop en inwisselbaar bij Theater De Leest.

Reacties & Recensies


zo 23 dec 2018 15:00 - 16:15 uur Thermaflexzaal film € 9,00 Excl. € 0,90 ticketkosten (voor filmkaarten gelden GEEN ticketkosten, deze worden automatisch weer verwijderd aan het einde van het bestelproces) ?

Reacties & Recensies


Wellicht ook interessant voor u

film
di 19 nov 2019 / 19:45 uur Ad Astra Brad Pitt, Tommy Lee Jones e.a meer informatie
film
di 26 nov 2019 / 19:45 uur Pavarotti Regie: Ron Howard meer informatie
Tip een vriend
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in uw agenda
* verplichte velden