Daphne Emily Beecham, Geraldine James e.a.

Daphne is 31 en woont in Londen. Drukke dagen, hectische nachten, vrienden, mensen, minnaars, het zijn allemaal welkome afleidingen naast het sluimerende gevoel dat haar leven op een of andere manier vastloopt.

Daphne lijkt een stuurloos leven te leiden. Ze kampt net als veel van haar generatiegenoten met de vraag wat ze met haar leven wil. Haar baas ziet haar graag, maar weet niet goed wat hij met haar aan moet. De relatie met haar moeder is verre van ideaal.

Als Daphne op een dag getuige is van een overval zet dit haar leven nog verder op zijn kop. Toch lijkt het of deze gebeurtenis een deur open zet naar meer verbinding met haarzelf en haar omgeving. Langzaam wordt ze gedwongen om haar bestaanscrisis af te schudden en in de spiegel te kijken.

Cast: Emily Beecham, Geraldine James | Regie: Peter Mackie Burns

'Van Beecham krijg je nooit genoeg en het onderstreept Daphne's status van buitenstaander.'★★★ (De Volkskrant)

'Verfrissende blik op millennials.'

'Geweldige scenes waarin Daphnes vrolijke hedonisme een vluchtstrategie lijkt te worden.'

'Daphne nuanceert niet alleen het clichébeeld van de narcistische millennial, maar biedt ook tegenwicht aan alle geromantiseerde grotestadsverhalen.' ★★★★ (NRC)

FILMABONNEMENT: 6 films voor de prijs van 5!
Voor € 45,- bezoekt u gedurende dit seizoen zes (reguliere) films naar keuze. De normale prijs voor zes films bedraagt € 54,-. Een voordeel dus van € 9,- p.p.! Het filmabonnement is te bestellen via 0416-331751 (ma t/m vr 11.00 - 13.00 uur).

De Nationale Bioscoopbon is ook te koop en inwisselbaar bij Theater De Leest.

Reacties & Recensies


ma 20 nov 2017 20:15 - 21:45 uur Rabozaal film € 9,00 Excl. € 0,85 ticketkosten (voor filmkaarten gelden GEEN ticketkosten, deze worden automatisch weer verwijderd aan het einde van het bestelproces) ?

Reacties & Recensies


Wellicht ook interessant voor u

film
di 16 okt 2018 / 20:30 uur Maria by Callas Intiem portret van de beroemdste sopraan uit de twintigste eeuw meer informatie
film
vr 19 okt 2018 / 19:45 uur Dogman Marcello Fonte, Alida Baldari Calabria e.a. meer informatie
Tip een vriend
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in uw agenda
* verplichte velden